Sayfalar arası bağlantı kurup verileri aktarmak

Excel Vers. ve Dili
2000
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
06-02-2020
Ek Te GÖnderdİĞİm Dosya Da Sayfalar Arasi BaĞlanti Kurup Verİlerİ Aktarmam Gerekİyor Önce Gelİr Ve Gİder Kismina Oradan Ana Sayfaya Gelİr Kismininda Bulunan Nakİt Çek Senet Kredİ Karti BÖlÜmlerİnİ SeÇenek Olarak Belİrtmem Gerekİyor Ve Ay Ay Ana Sayfada Toplanmasi Gerekİyor Bİraz KariŞik Galİba Fazla FormÜl Ve Makro Bİlgİm Yok O YÜzden İŞİn İÇİnden Çikamadim. Yardimci Olursaniz Sevİnİrİm Şİmdİden TŞk.

baydeniro

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Ofis 2016
20-02-2025
Yeni Muh 2

Hocam merhaba. Bir çözüm ayarladım ancak hoşuna gider mi bilmem. GELİR ve GİDER sayfalarını birer sayfaya indirdim, yani tüm giderler bir sayfada, tüm glierler de bir sayfada olacak. Sayfa içinde Gider veya Gelir türünü ayıracaksın. Ana Tablo'da formüller var, hiç dokunma. Daha geliştirilmesi gerekli bir şey var ise yaz, bakalım.

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
2000
06-02-2020
Çok sağol şimdi sorum var yanıtlarsanız çok sevinirim. Ben buraya atıyorum 24/02/2007 tarihli bir yol gideri girdim bu onu ana sayfadaki şubat kısmına şubat ayı gideri olarak otomatik yazacakmı; birde gelirlerde servis gelirlerinde 10 ytl nakit girdiğim zaman onu da otomatik ana sayfaya atacakmı.Denemeden sordum ama inşaallah açıklarsın.

baydeniro

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Ofis 2016
20-02-2025
Evet Dikkate Alacak

Evet hocam hem giderde hem de gelirde hepsini dikkate alacak. Yalnız şu hususlara dikkat et :
1) Tarih girişleri tarih formatına uygun olmalıdır.
2) Rakam girişleri nümerik olmalıdır.
3) GELIR ve GIDER sayfaları 50 adete göre formülendirildi. Kayıt saysı arttıkça GELIR ve GIDER sayfalarındaki A kolonlarında olan formülleri aşağıya kopyalarsın.

Aşağıdaki yeni dosyada kayıtları sildim. Sen kendin kayıt gir ve dene. Hata olabilir, yaz düzelteyim. İyi çalışmalar.

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
2000
06-02-2020
Allah Razi Olsun Baya GÜzel OlmuŞ İstedİĞİm Gİbİye Yakin. Bu SeÇeneklerİ Arttirmam İÇİn Ne Yapmam Gerekİyor Mesela Gİder SeÇeneklerİnİ Gelİr SeÇeneklerİne Kirtasİye Gİderİ Eklemek İstİyorum Ne Yapmam Lazim. SaĞol.

baydeniro

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Ofis 2016
20-02-2025
Sevindim

Yararlı olabildimse ne mutlu Türküm diyene. Seçenekleri atrtırmak için İngilizce menüde : Data > Validation > Allow (list zsten seçilidir) > Source (yeni kalemler) aralarına ; koyarak kayıt edebilirsi. İyi çalışmalar.

Excel Vers. ve Dili
2000
06-02-2020
Gİder Kisminda Tarİh Yok Ama; Bİrde Tutar Kismini Ytl Olarak Belİrtebİlİyormuyuz