Sayfalar Arası Boşluk

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007
Arkadaşlar çok acil şu ihtiyacım olan bir yardım !

Ekli çalışma kitabında bulunan sayısal değerleri şeritli hesap makinasının rulo halindeki kağıdına noktavuruşlu yazıcıdan yazdırmak istiyorum fatak yazdırırken sayfalar arasında boşluk bırakıyor bu boşlukları bırakmaması için ne yapabilirim bunun gibi bir çok sayfa var yazdıracağım ilgi ve alakanıza şimdiden teşekkür ediyorum. Selamlar...

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

seyfi38

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel 2016 TR
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
03-01-2029
Dosya/Sayfa yapısı/Sayfa'daki Kağıt boyutu bölümünden istediğini ayarlayabilirsin.
Ayrıca
Dosya eklemek de aşağıda belirtildiği gibi yapılıyor

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
tarkan@tarkanvural.com.tr
İstediğiniz ölçü standart kağıt boyutları arasında olmayabilir.

Cetvelle kağıdın uzunluğunu ölçün. Atıyorum 13,2 cm ise Başlat -ayarlar - yazıcılar - penceresini açın. Boş bir alanda sağ fareye basın ve sunucu özelliklerini seçin. 13,2 cm yükseklik vereceğiniz şekilde yeni bir form oluşturun, mesela Erakyuz adıyla kaydedin ve o ekrandan çıkın. Excel'e dönün, sayfa yapısından kağıt boyutunu Erakyuz seçip 3-4 sayfayı sürekli form olarak yeniden yazdırmayı deneyin.

İyi çalışmalar.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007
Seyfi bey ilginize teşekkür ederim ordan kağıt ayarlarını yapıyor sayfa alt ve üst boşlukları sıfırlıyorum ama yinede yazdırırken her sayfaya geçtiğinde arada bir miktar buşluk bırakarak yazıyor ben arada boşluk kalmak sızın tamamını sonunakadar yazdırmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim ? Selamlar...

Not: benim kullandığım kağıt şeritli hesap makinasında kullanılan rulo şeklindeki kağıttan.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007
Tarkan bey belirtmiş olduğunuz şekilde bir dosya kaydettim lakin çalışma sayfasına döndüğümde sayfa yapısından kağıt boyutunu ayarlamak istiyorum kaydettiğim dosyayı ordan göremiyorum bunun için ne yapmam gerekir ? Selamlar...

parametre

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
ofis 2010 turkce
arkadasım senin yazıcın nokta vuruslu oldugu için kagıt seciminde delikli sayfa yanı rulo halinde sayfa secimi vardır.bunu isaretle oradan sonra sayfa yapısını alt ve ust boslukları sıfırla sonra yazdır sorun çıkarırsa eğer yazıcınızın setupunu eskisini kaldırıp tekrar yukleyiniz bir zamanlar bende aynı sorunla karsılasmıstım ama oyle çözdüm kolay gelsin