sayfalar arası geçişlerde köprü kullanma

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003
Arkadaşlar,
Benim de siz ustalardan bir ricam olacak.Ekli evrak kayıt cetvelinde 3 tane ayrı birim var.Hepsinin gelen ve giden evrakı ayrı.3 birimde aynı firmaya ait.Kontrol panosonda hangi birimi tıklarsam onun gelen ya da giden(Duruma göre)sayfası açılsın istiyorum.Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003
İyi Geceler

Değerli Arkadaşım,
Çok özür dilerim ama,ben eklediğim örnekte herhangi bir çalışma,değişiklik gözlemleyemedim.

Excelmy

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
2010 - TÜRKÇE
Değerli Arkadaşım,
Çok özür dilerim ama,ben eklediğim örnekte herhangi bir çalışma,değişiklik gözlemleyemedim.
Sayın Dadalo,

Rahmi06 arkadaşımız sorunuzu yanıtlandırdığı gibi, aynı zamanda sizi yönlendirmiş.
Örneği inceleyip diğer sayfalarınıza uygulayabilirdiniz.
Amaç istediğiniz yardımı alıp bir kenara çekilmek değilde, öğrenmek ve geliştirmek ise, biraz çaba sarfetmek gerek, göreceksinniz ki ;
Bir süre sonra yukarıda eklemiş olduğunuz sorunu çözmek sizin için, bir tabir ile " dişinizin kovuğunu bile doldurmayacaktır "

Dosyanız ekte.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003
Günaydın

Sayın Kuman,
Öncelikle ilginiz ve yardımınız için teşekkür ederim.Dilerim yazdığınız gibi olur.Ama,çok zor görünüyor.Sizin bazı mesajlarınızı da takip ediyor,inceliyorum.Açıkçası biraz kıskanıyor,biraz da gıpta ediyorum.O şekilde kodlar yazmayı hiçbir zaman becerebileceğimi sanmıyorum.Bazı kaynaklardan çalışıyorum.Örneğin,userformları oluşturmayı öğrenebildim.Ama,kod yazma işine gelince,stop diyorum.Çünkü soru içinde soru çıkıyor.Neyi niçin yazdığımızı,yazmamız gerektiğini bilmemiz gerekiyor.İngilizceyi iyi bilmek gerekiyor.Belirli bir kalıbı olsa,oturup ders çalışır gibi çalışacağım ama,o da olmuyor.Allah aşkına söylermisiniz,bu kod yazma,proğram yapma en iyi nasıl öğrenilir?Bu forumda sizin yaptığınız bir proğramı inceledim.(Sanırım bir misafirhane proğramı).O userformları oluşturmak,sonucunu ve çalıştığını görmek müthiş keyifli olmalı.Büyük saygı duyuyorum sizlere,bu işi iyi bilenlere..
Sayın Kuman,bu çalışmada 0001 şeklinde başlayan otomatik sıra verme olayını da eklemeniz mümkün mü acaba?
Selamlar,saygılar..

Excelmy

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
2010 - TÜRKÇE
Sayın Kuman,bu çalışmada 0001 şeklinde başlayan otomatik sıra verme olayını da eklemeniz mümkün mü acaba?
Selamlar,saygılar..
Sayfalardaki, A3 hücresine aşağıdaki formülü yapıştırıp aşağı doğru çekiniz.

Kod:
=EĞER(B3="";"";METNEÇEVİR(SATIR(A1);"000-0"))

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003
Merhaba

Sayın Kuman,
Bir kez daha teşekkürler.Yalnız bu numarayı 000-1 şeklinde yazmak zorunlu mu?Tire olmadan (0001)şeklinde olamıyormu acaba?

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003
Teşekkürler...

Sayın Securty,
Sorun çözüldü,teşekkür ediyor iyi bayramlar diliyorum.