Sayfalar Arası Karşılaştırma

Excel Vers. ve Dili
2003
Merhaba Arkadaşlar Öncelikle Şunu Belirtmek İsterim ki Ben Excell Konusunda Çok Acemiyim
ben bi özel sektörde etiketleme elemanı olarak çalışıyorum.
hergün en az 150-200 tane ürüne fiyat değişimi geliyor. Ben bunları tek tek elle yazmaktan artık gözlerimi ağrıtıyor.
Sizden ricam bize fiyatlar excel dosyasında geliyor.
bu liste geldiğinde elimde öyle bir excel dosyası olsunki ben direk bu fiyatları kopyayım direk olarak hepsi otomatik olarak çıksın.
örneğin;
bir excel dosyam var sayfa1'de fiyat listem olacak sayfa2'de de etiket formatım olacak. ben sayfa1 deki listeme hangi fiyatı girersem direk olarak etikette o çıkacak böyle bir şey yapabailir miyiz? bana yardım edin lütfen:cry:
ekte örnek dosyayı gönderiyorum umaraım yardımcı olursunuz teşekkürler şimdiden..

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
Office 2007 Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
04-11-2020
Örnekleriniz biraz çoğalttım. Fiyat Listesi sayfası değiştikçe etiketlerde değişecek.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2003
Arkadaşlar çoook teşekkür ederimmm allah razı olsun sizden beni büyük bir dertten kurtardınız:)

Excel Vers. ve Dili
win 7 ultimate office 2003 - 2007
lütfen bana yardım edin, işimle ilgili bir rapor var kurulum yapılan sitelerin listesi ve gün geçtikçe bunlarda yapılan kurulum artıyor dolayısıyla kurulum oranları değişiyor. Benim istediğim çalışma sayfasının birine yeni raporu kopyaladığımda site isimleri karşılaştırılıp isimlere göre oranların yeni oranlarla değişmesi lütfen bana yardım edin.
Şimdiden Teşekkür ederim.

Ekli dosyalar