Sayfalar Arası Veri Aktarımı

Excel Vers. ve Dili
tr/2003
Ekte gönderdiğim dosyada sayfa1 e yazacağım veriler değişken olmak kaydı ile sayfa2 deki ilgili alanlara kaydetmek istiyorum. Sayfa1 deki verileri silsem bile sayfa2 deki veriler sabit kalsın istiyorum. Teşekkürler

Ekli dosyalar

Excelmy

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
2010 - TÜRKÇE
:dusun:

Sayın durkheim79

Ekli dosyayı inceleyiniz umarım işinize yarar.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
tr/2003
Teşekkür ederim. çok güzel olmuş ellerinize, gözlerinize sağlık. Fakat komut olayını anlayamadım.

Excel Vers. ve Dili
tr/2003
Kuman hocam ekli dosyada butona zaten komut eklenmemiş mi? nasıl ekleyebilirim?

Excel Vers. ve Dili
tr/2003
çok teşekkür ederim. Yüksek güvenlik nedeniyle makroları çalışıramamışım yeni fark ettim. Veri girdiğim sayfada sadece 1. Satırı aktarabiliriyorum. Diğer satırlarıda aktarabilir miyim? Ilginiz için teşekkür ederim.

Excelmy

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
2010 - TÜRKÇE
Veri girdiğim sayfada sadece 1. Satırı aktarabiliriyorum. Diğer satırlarıda aktarabilir miyim?
Haklısınız, kod satırında yaptığım bir hata. Dikkatimden kaçmış olmalı.
Dosya #2 no.lu mesajda güncellendi.

Excel Vers. ve Dili
2003-2007
Sayın KUMAN,
Çalışmanızı inceledim,gerçekten mükemmel olmuş.Benim de benzer bir talebim var ama günlerdir kimseden yardım alamadım.Konu çok benzeştiği için yardımcı olabileceğinizi düşündüm.Prensip olarak benimkinde de sayfalar arasında veri aktarımı var.Ama biraz değişik.Sizin çalışmada veriler satırlara aktarılmış,benimkinde ise sütunlara.Ekli dosyayı incelerseniz konu daha da netleşir.Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.Teşekkür eder iyi günler dilerim.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2003-2007
Sayın KUMAN,
Çalışmanızı inceledim,gerçekten mükemmel olmuş.Benim de benzer bir talebim var ama günlerdir kimseden yardım alamadım.Konu çok benzeştiği için yardımcı olabileceğinizi düşündüm.Prensip olarak benimkinde de sayfalar arasında veri aktarımı var.Ama biraz değişik.Sizin çalışmada veriler satırlara aktarılmış,benimkinde ise sütunlara.Ekli dosyayı incelerseniz konu daha da netleşir.Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.Teşekkür eder iyi günler dilerim.
Sayın Kuman,
Durkheim79 arkadaşımız teşekkür mesajı yazdığı için konu forumdan düşmüş.İlginizi rica ediyorum tekrar.

assenucler

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Ofis 365 TR 64 Windows 11 Home Single Language x64 TR
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
29-05-2025
Sayın Kuman katkınızdan yararlandım, teşekkürler..

biciko

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
office 2008 ing.
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
08-11-2027
:dusun:

Sayın durkheim79

Ekli dosyayı inceleyiniz umarım işinize yarar.
Sn. Kuman,

Süper bir dosya hazırlamışsınız. Fakat benim ve belki de birçok arkadaşımızın merak ettiği bunun nasıl olduğudur. Biraz anlatıma biraz ayrıntı katarsanız (bu formülü şu şekilde şuraya, bir diğerini şuraya yazın ...gibi) çok sevinirim. İyi çalışşmalar...

Excel Vers. ve Dili
tr/2003
neden hata alıyorum?

Sayın Kuman, sizin makronuzu kendim yeni bir forma uyarlamak istedim ama hata alıyorum. Size zahmet bir bakarsanız memnun olurum.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
tr/2003
Metin yazılacak satırları ayarlayamıyorum.

Arkadaşlar, ekteki dosyada Sayfa2'de 36.satırdan itibaren metin girmem gerekiyor. Fakat o zamanda Sayfa1'deki veriler 37,38....satırlarda görünmeye başlıyor. Sebebini anlayamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Ekli dosyalar