Sayfalar arası veri aktarma

Excel Vers. ve Dili
2007 tr
Merhabalar, yardımcı olabilecek arkadaşlar için sorunlarımı sıralamak istiyorum;

-ÖRNEK sayfasındaki hücreleri TEDARİKÇİ sayfasına taşıdığım zaman makrolar (formüller) düzgün çalışmıyor. (E sütununa yazılan F üzerine eklenip E'den siliniyor ve D'den F çıkarılıp G'ye sonuç yazılıyor.)

-BAYİ sayfalarında Stok Kodu (A) girişi yaptığım zaman TEDARİKÇİ sayfasından otomatik olarak Stok Adını (C) çağıramıyorum.

-BAYİ sayfasında Satış Adedini (C) girdiğim zaman, bu satış adedinin TEDARİKÇİ sayfasındaki Satılan Miktar (E) sütununa (tabii ilk maddede belirttiğim sorun giderilebilirse) girilmesi böylece satılan ürün sonrası stokların güncellenmesi.

-BAYİ sayfasında Alış Fiyatı (E) 'nin girilecek 01-12 arası sayıya göre TEDARİKÇİ sayfasındaki I-T sütunlarından otomatik çağırılması.

excel'de günlük sıradan toplama çıkarma gibi işlemler dışında herhangi bir işlem yapmadığımdan bu yukarda yazdıgım işlemleri yapmayı iki gündür uğraşmama rağmen beceremedim. ancak siteden bulduğum ÖRNEK sayfasının işleyişi yardımcı olduysada onu da kopyalamayı beceremedim.
bana yardımcı olacak olan olursa şimdiden çok teşekkürler, herkese çalışmalarında başarılar.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2007 tr
bilen birileri için basit şeylerdir diye düşünmüştüm demek ki değilmiş

Excel Vers. ve Dili
Office 2007 Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
04-11-2020
Sorunuzdan anladığım kadarıyla ilişikteki dosyanıza bazı çözümler yaptım. İstedikleriniz bunlar değilse dosya içerisindeki örneklerinizi çoğaltmanızı ve nereye neyin gelmesini istiyorsanız bunu manuel olarak yazmanızı öneririm. Bu şekilde sorunuza daha çabuk cevap alabilirsiniz.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2007 tr
Öncelikle ilginiz ve yardımınız için teşekkürler.

Ekteki dosyada mevcut sayfalar üzerinde sorunlarımı anlatmaya çalıştım ilginebilirseniz çok sevinirim.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2007 tr
Bedri Bey yardımlarınız için çok teşekkürler, yoğunluktan dolayı ancak cevap yazma fırsatı buluyorum. İstediklerimin biri dışında hepsi olmuş onuda kendim çözmeyi deneyeceğim.