Sayfalar arası veri aktarma

Sayın arkadaşlar;

Bir sayfadaki verileri aya ve isme göre diğer sayfaya otomatik olarak aktarmak istiyorum. Bununla ilgili yardım edebilirseniz sevinirim.

Saygılar.

Ekli dosyalar

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Sayın arkadaşlar;

Bir sayfadaki verileri aya ve isme göre diğer sayfaya otomatik olarak aktarmak istiyorum. Bununla ilgili yardım edebilirseniz sevinirim.

Saygılar.
Merhaba,

Eki inceleyiniz..

Liste sayfasındaki verileri biryerden kopyaladınız sanırım.Bu sayfadaki rakamların önündeki karakterleri silmeniz gerekmektedir. Bunun için CTRL H ( bul değiştir ) menüsünden Aranan değere klavyenizden ALT 0160 tuşlarına basarak tamam butonuna basınız. ( Bu işlem ekteki tabloda uygulanmıştır)

.

Ekli dosyalar

Sayın espiyonajl;

Öncelikle sorumu yanıtsız bırakmadığınız için çok teşekkür ederim.
Fakat sizin yapmış olduğunuz formülü ekteki dosyama uygulayamadım (ad ve soyad kap sayfasına elle girilmiş olacak). Çok özür dileyerek tekrar yardım etmenizi rica ederim.

İyi akşamlar
Saygılar

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Sayın espiyonajl;

Öncelikle sorumu yanıtsız bırakmadığınız için çok teşekkür ederim.
Fakat sizin yapmış olduğunuz formülü ekteki dosyama uygulayamadım (ad ve soyad kap sayfasına elle girilmiş olacak). Çok özür dileyerek tekrar yardım etmenizi rica ederim.

İyi akşamlar
Saygılar
Kap sayfasının F sütunundaki rakamları nasıl hesapladığınızı anlamadığım için F sütununa formül yazmadım.Yukarıda açıkladığım CTRL H dosyanıza uygulanmıştır. Yeni bir şablonda uygulama yaparken bu kısmı atlamayın aksi halde formül hesaplama yapmayacaktır....
.

Ekli dosyalar

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Rica ederim. İyi çalışmalar.

Saygılar..