SAYFALAR ARASI VERİ ALMA

Excel Vers. ve Dili
excel2016 türkçe versiyonu

ÜRÜN ADI

ÜRÜN ÖLÇÜLERİ

KOLİ İÇİ ADET SAYISI

LİSTE FİYATI

KS-01

10X25X200

6

20

KS-10

15X20X200

5

25

BU SEKİLDE DUZENLENMİS 10 SAYFADAN OLUSAN FARKLI URUN ISMINDE CALIŞMAM VAR
BENİM FARKLI CALISMA SAYFASINDA İSE SİPARİŞ LİSTEM VAR.
BURDAN URUN ADI KISMINDA URUNUN ISMINI YAZDIGIMDA O URUNE AİT VERİLERİ GETİRSİN İSTİYORUM.
ÖRNEK (SV-01)-(KS-02)-(DT-13)-(FG-04)-(ST-06)-(PY-20) BU SEKİLDE SAYFALARDAN URUN ADLARINI CAGIRDIGIMDA VERİ ALMAK İSTİYORUM.
DÜŞEYAARA FORMÜLÜ İLE 2 SAYFADAN VERİ ALABİLİYORUM FAZLA SAYFA EKLİYEMİYORUM

volki_112

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
2019 Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
13-12-2029

ÜRÜN ADI

ÜRÜN ÖLÇÜLERİ

KOLİ İÇİ ADET SAYISI

LİSTE FİYATI

KS-01

10X25X200

6

20

KS-10

15X20X200

5

25

BU SEKİLDE DUZENLENMİS 10 SAYFADAN OLUSAN FARKLI URUN ISMINDE CALIŞMAM VAR

BENİM FARKLI CALISMA SAYFASINDA İSE SİPARİŞ LİSTEM VAR.
BURDAN URUN ADI KISMINDA URUNUN ISMINI YAZDIGIMDA O URUNE AİT VERİLERİ GETİRSİN İSTİYORUM.
ÖRNEK (SV-01)-(KS-02)-(DT-13)-(FG-04)-(ST-06)-(PY-20) BU SEKİLDE SAYFALARDAN URUN ADLARINI CAGIRDIGIMDA VERİ ALMAK İSTİYORUM.
DÜŞEYAARA FORMÜLÜ İLE 2 SAYFADAN VERİ ALABİLİYORUM FAZLA SAYFA EKLİYEMİYORUM
düşeyara formülünün başına eğerhata formülü ekleyeceksiniz. Eğer 2.sayfda bulamazsa 3.sayfaya bak. başa bir eğerhata daha ekle. 3.sayfada bulamazsa 4.sayfada bak diye bu şekilde uzun bir formül oluşacak. Yada her sayfadaki verilerinizi tablo formatınıza çeviriniz. Power querry ile bu tabloları tek tabloda toplayın. o tablodan düşeyara formülü yazım. ilk eğerhata formülü daha kolay.

Excel Vers. ve Dili
excel2016 türkçe versiyonu
düşeyara formülünün başına eğerhata formülü ekleyeceksiniz. Eğer 2.sayfda bulamazsa 3.sayfaya bak. başa bir eğerhata daha ekle. 3.sayfada bulamazsa 4.sayfada bak diye bu şekilde uzun bir formül oluşacak. Yada her sayfadaki verilerinizi tablo formatınıza çeviriniz. Power querry ile bu tabloları tek tabloda toplayın. o tablodan düşeyara formülü yazım. ilk eğerhata formülü daha kolay.
TEŞEKKÜR EDERİM DENEDİM AMA YİNEDE HATA VERDİ SİZDEN RİCAM FORMULU ORNEK OLARAK YAZABİLRMİSİNİZ BİR YERDE BEN HATA YAPIYORUM ZENNEDERSEM YENİ OLDUGUM ICIN

volki_112

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
2019 Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
13-12-2029
TEŞEKKÜR EDERİM DENEDİM AMA YİNEDE HATA VERDİ SİZDEN RİCAM FORMULU ORNEK OLARAK YAZABİLRMİSİNİZ BİR YERDE BEN HATA YAPIYORUM ZENNEDERSEM YENİ OLDUGUM ICIN
dosyanı dosya.co dosya.tc gibi paylaşım sitesine yükle buraya indirme linkini ver dosyana bakalım