Sayfalar Arası Veri Çekmek

Excel Vers. ve Dili
EXEL 2013 C++
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
04-10-2023
Arkadaşlar ekte yer alan excelim de 2 sayfa arasında veri alışverişi yapmak istiyorum. Her şeyi hallettim tek bu kaldı. yardımcı olursanız memmun olurum. İyi günler iyi çalışmalar...

Açıklamalar excellin içindedir arkadaşlar.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
EXEL 2013 C++
04-10-2023
Ek Bilgi

sakman26 üstadım elinize sağlık on numara beş yıldız olmuş bordro. Eğer müsaitseniz aynı işlemi GİHS ve TYHS sayfalarına da uygular mısınız? Excelin son hali ektedir.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
EXEL 2013 C++
04-10-2023
Arkadaşlar bu çalışmamda yeni eklemeler yapmam dolayısıyla yeniden yardımlarınıza ihtiyacım var. Yardımcı olabilecek üstadlara şimdiden teşekkür ederim. Ekte yer alan çalışma sayfamda sorunumla ilgili detaylı açıklama yaptım.

Ekli dosyalar

turist

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
2013 64Bit
English
Arkadaşlar bu çalışmamda yeni eklemeler yapmam dolayısıyla yeniden yardımlarınıza ihtiyacım var. Yardımcı olabilecek üstadlara şimdiden teşekkür ederim. Ekte yer alan çalışma sayfamda sorunumla ilgili detaylı açıklama yaptım.
Dosyanız eklidir.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
EXEL 2013 C++
04-10-2023
Dosyanız eklidir.
Sayın turist, ilgin için teşekkür ederim. Formül çalışmakta fakat C11 hücresi sadece "1" olarak değil, 1 - 8 aralığında olması gerek. Dikkat ederseniz uzman hekim sayfasında 8e kadar değerler mevcut.

turist

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
2013 64Bit
English
Sayın turist, ilgin için teşekkür ederim. Formül çalışmakta fakat C11 hücresi sadece "1" olarak değil, 1 - 8 aralığında olması gerek. Dikkat ederseniz uzman hekim sayfasında 8e kadar değerler mevcut.
Dosyanızda "Veri Doğrulama" hatası vardı, düzeltilerek dosyanız güncellendi.

Ekli dosyalar