sayfalar görünecek şekilde veri aktarma

Excel Vers. ve Dili
2002 TÜRKÇE
2007 TÜRKÇE
2010 TÜRKÇE
2019 TÜRKÇE
ekteki dosya içinde gerekeni açıkladım kısaca anlatayım bazı sayfaların bazı bölümlerinden gerekli bilgiyi alıp tek bir sayfada sırası ile toplamak toplarkende hangi sayfadan olduğunu ilgili alanda görmek....

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2002 TÜRKÇE
2007 TÜRKÇE
2010 TÜRKÇE
2019 TÜRKÇE
hocam çok teşeekkür ederim bu sitede sizden başka yardımcı olanda yok hep yardımıma siz koşuyorsunuz bunun için tekrar teşekkür ederim.
yalnız fazla olmazsa bir ricam daha olacaktı al butonuna bastığımda diğer sayfalara veri yazdığımda ana sayfada olmayan yani yeni bilgi girişi yaptık sayfalara al dediğimizde sadece yeni yazılan bilgileri alabilirmi veya al butonu yerine diğer sayfalara gönder butonu konup sadece yeni yazılan bilgiyi gönderebilir mi...?,
tekrardan ilginiz için saygılar hocam .....

Excel Vers. ve Dili
Office Excel®2007®TR
hocam çok teşeekkür ederim bu sitede sizden başka yardımcı olanda yok hep yardımıma siz koşuyorsunuz bunun için tekrar teşekkür ederim.
Rica ederim.Ama bu sitede yardımcı olacak çok kişi vardır ve oluyorda zaten.
yeni bilgi girişi yaptık, sayfalara al dediğimizde sadece yeni yazılan bilgileri alabilirmi ?
Alabilir tabi.Ama yeni yazılan yazıları nasıl ayırt edeceğiz.?Ya da Ana Sayfaya alınan veriler bir daha alınmasın mı istiyorsunuz ? Bunu biraz açar mısın ?

Excel Vers. ve Dili
2002 TÜRKÇE
2007 TÜRKÇE
2010 TÜRKÇE
2019 TÜRKÇE
Hocam tekrardan dosya ekledim ayrıntılı olarak belirttim

Ekli dosyalar