Sayfalar neden taşınamıyor.

elimdeki A dosyasındaki bazı sayfaları B dosyasına taşımak istiyorum,A dosyasındaki sayfa sekmesine tıkladığımda taşı kopyala soluk yani aktif olarak görünmüyor, B dosyasındaki bir sayfayı A dosyasına taşımak istediğimde ise taşı kopyala aktif fakat taşınacak dosya ( A dosyası) görünmüyor. mesaj olarak dosyanın korumalı olduğundan bahsediyor, heriki dosyanında hiçbir sayfası korumalı değil acaba nasıl olacak teşekkür ederim.

Arkadaşlar aslında boş bir excel dosyası, hiçbir koruma falan yok,sayfayı kopyalama,sayfa silme ve sayfanın yerini değiştirmek, ve de başka dosyadan buraya sayfa aktarılamıyor.

Ekli dosyalar

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
elimdeki A dosyasındaki bazı sayfaları B dosyasına taşımak istiyorum,A dosyasındaki sayfa sekmesine tıkladığımda taşı kopyala soluk yani aktif olarak görünmüyor, B dosyasındaki bir sayfayı A dosyasına taşımak istediğimde ise taşı kopyala aktif fakat taşınacak dosya ( A dosyası) görünmüyor. mesaj olarak dosyanın korumalı olduğundan bahsediyor, heriki dosyanında hiçbir sayfası korumalı değil acaba nasıl olacak teşekkür ederim.
Merhaba,

Çalışma Kitabı Koruması uygulamış olabilirmisiniz, dosyalarınızı eklerseniz daha net cevap verebilirim.

----------------------------------------------------------------------------------------

Ben mesaj yazarken siz dosyayı eklemişsiniz. Belirtiğim gibi dosyada Çalışma Kitabı Korumasını uygulamışsınız..

Araçlar / Koruma / Çalışma Kitabı Korumasını Kaldır..

.

Son düzenleme: