DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
ben bir program yaptım ama bu programı makro atayarak daha güzel olacağını düşünüyorum nasıl yapabilirim..
sn. azize,
aşağıdaki iki kodu kullanınız.
Kod:sub ad() sheets("ad ").select end subKod:sub soyad() sheets("soyad").select end sub
İyi akşamlar,
Dosyanızda tam olarak ne yapılmasını istediğinizi daha açıklayacı bir şekilde belirtirmisiniz.
yine ben .. ad sayfasının makrosunu ekledim ama soyadı yapamadım bunu nasıl yapabilrim.. 10 sayfalı bir çalışma sayfası hazırlamayı düşünüyorum. nasıl yapacam ben şimdi..
sagılarımla
sn. azize,
aşağıdaki iki kodu kullanınız.
Kod:sub ad() sheets("ad ").select end subKod:sub soyad() sheets("soyad").select end sub
soyad sayfasına ulaşmak için yukarıdaki kodu kullanabilirsiniz. bu işinizi görecektir. ayrıca modul5 ' te yazdığınız kod ile ne yapmaya çalıştığınızı anlayamadım maalesef.. :roll::roll::roll:
probleminiz sadece soyad sayfasına ulaşmak ise kod yukarıda. diğer sayfalarada yukarıdaki gibi uyarlamalısınız.
sub anasayfa()
sheets("anasayfa").select
end sub
Sn: Cellchug ,
sonunda oldu ama hatamı size söylemek istiyorum ve bana çok yardımcı oldunuz. bana makroyu göndermeseydiniz hayatta yapamazdım. ben sayfa adlarını yazarken bir boşluk bırakıyormuşum programda ise bitişik yani "ana sayfa " eşit değil "anasayfa" yani 2 boşluk nelere kadirve program 2 kelimelik isim kabul etmiyormuş bunu da öğrenmiş olduk ..
epey uğraştım ama oldu tekrardan teşekkür ederim..
saygılarımla