Sayfaların Gizlenmesi

Excel Vers. ve Dili
Microsoft Excel 2007 Tr
Merhaba arkadaşlar,benim öğrenmek istediğim.çalışma kitabımda ana sayfa ve 4 tane daha sayfam var.ben çalışma kitabını açtığım zaman sadece ana sayfanın görünmesini istiyorum ve diğer 4 sayfanın gizlenmesini ve onlara da ana sayfadan commandbuttonla userform açıp veri girebilmek istiyorum.yani sadece veri girdiğim sayfanın gizli durumdan aktif hale geçmesini istiyorum.

dEdE

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Ofis 2013 TR 64 Bit
Merhaba,
Dosyanız ilişiktedir.

Ekli dosyalar

fedeal

Banned
Excel Vers. ve Dili
2003 tr
Bir örnekte benden olsun sayfaları açılışta gizliyor.(biçim-sayfa-göster den görünmüyor.) userformdan bilgi gönderirken açılıyor bilgiyi gönderip kapanıyor. incelemeniz içinde sayfa göster butonu ekledim.bu butonu silip vb i şifrelerseniz sayfaları kimse göremez mantık olarak. iyi çalışmalar.

Private Sub CommandButton1_Click()
ThisWorkbook.Sheets(ComboBox1.Text).Visible = xlSheetVisible 'gizli sayfa açılıyor.
Son_Dolu_Satir = Sheets(ComboBox1.Text).Range("A65536").End(xlUp).Row

Bos_Satir = Son_Dolu_Satir + 1
Sheets(ComboBox1.Text).Range("A" & Bos_Satir).Value = TextBox1.Text
ThisWorkbook.Sheets(ComboBox1.Text).Visible = xlSheetVeryHidden 'sayfa gizleniyor.

End Sub

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
Microsoft Excel 2007 Tr
Bir örnekte benden olsun sayfaları açılışta gizliyor.(biçim-sayfa-göster den görünmüyor.) userformdan bilgi gönderirken açılıyor bilgiyi gönderip kapanıyor. incelemeniz içinde sayfa göster butonu ekledim.bu butonu silip vb i şifrelerseniz sayfaları kimse göremez mantık olarak. iyi çalışmalar.

Private Sub CommandButton1_Click()
ThisWorkbook.Sheets(ComboBox1.Text).Visible = xlSheetVisible 'gizli sayfa açılıyor.
Son_Dolu_Satir = Sheets(ComboBox1.Text).Range("A65536").End(xlUp).Row

Bos_Satir = Son_Dolu_Satir + 1
Sheets(ComboBox1.Text).Range("A" & Bos_Satir).Value = TextBox1.Text
ThisWorkbook.Sheets(ComboBox1.Text).Visible = xlSheetVeryHidden 'sayfa gizleniyor.

End Sub
Sayın Dede ve fedeal ikinize de çok teşekkür ederim ilginiz ve yardımınız için.Çok destek oluyorsunuz herkese.

dEdE

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Ofis 2013 TR 64 Bit
Rica ederim.
Kolaylıklar dilerim.

fedeal

Banned
Excel Vers. ve Dili
2003 tr
ricaederim iyi çalışmalar.