sayfanın görünümü

Excel Vers. ve Dili
ofis 2010
mrb
arkadaşlar bir çalışma sayfasında sadece renkle dolgu yapılmış alanın görünmesini nasıl sağlarız.kastetiğim şey baskı ön izleme görünümü değil.dediğim stilde belirlenen alan mavi bir ekran haline geliyordu
bütün şeridi gözden geçirmeme rağmen bir türlü yapamadım.
bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.örnek dosyam ektedir.(aslında yardım istediğim özelliğin ne olduğunu tam bilmiyorum.bu şekilde çalışma sayfaları görmüştüm.ve daha önce bir defada kendim yaptım aslında ama bir türlü hatırlayamıyorum)

iyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Merhum İdris SERDAR

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Excel, 365 - İngilizce
mrb
arkadaşlar bir çalışma sayfasında sadece renkle dolgu yapılmış alanın görünmesini nasıl sağlarız.kastetiğim şey baskı ön izleme görünümü değil.dediğim stilde belirlenen alan mavi bir ekran haline geliyordu
bütün şeridi gözden geçirmeme rağmen bir türlü yapamadım.
bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.örnek dosyam ektedir.(aslında yardım istediğim özelliğin ne olduğunu tam bilmiyorum.bu şekilde çalışma sayfaları görmüştüm.ve daha önce bir defada kendim yaptım aslında ama bir türlü hatırlayamıyorum)

iyi çalışmalar.
.

Ekte yer alan dosyadaki gibi bir şey istiyorsanız.

Dosyanızda, H11 hücresindeyken, SHIFT END Sağa ok tuşuna basarak sütunları, SHIFT END Alt ok tuşuna basarak satırları seçili hale getirdikten sonra satır ve sütun gizleme yapın.

.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
ofis 2010
sayın yurttaş yapmaya çalıştığım şey bu idi.yardımınız için çok teşekkür ederim.
iyi akşamlar.