Sayfayı dosya olarak oluşturma

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
Merhabalar, yaklaşık 2 saat baktım ama benim istediğim gibi bir kod bulamadım.

Şirketin stok hareketleri ile ilgili raporlama yapabilmek için ufak bir excel tablosu hazırladım. burada stoklar miktarları v.s girildikten sonra, başka bir sheet te düşeyara komutu ile istenilen tarihteki verileri rapor sayfasında topluyorum. oraya kadar sorun yok. benim bu rapor sayfasını mail atmam gerekiyor dosyayı komple mail atamam karşı tarafın görmemesi gereken bilgiler var. normal mail olarak atıyorum fakat karşı taraf bilgileri ayrı ek dosyası halinde istiyor. şu durumda benim rapor sayfasını bir tuşa basarak sadece değerlerinin yapışmış hali ile günün tarihi veya farklı bir kod ismi ile dosyayı ayrı ayrı oluşturmak istiyorum.

siteyi incelediğimde txt dosya olarak ve bir sayfadan başka bir sayfaya bilgi kopyalama hususunda kodlar var. Umarım yardımcı olursunuz. şimdiden teşekkürler.

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
çok teşekkür ederim. kodu module yapıştırdım çalıştırdım. sonunda "Excel kullanılabilir kaynaklar ile bu görevi tamamlayamıyor. Daha az veri seçin veya diğer uygulamaları kapatın." şeklinde bir uyarı geliyor. Bunu çözebilirmiyiz acaba?. yinede bi nebze işimi gördü. aslında oluşturmak istediğim dosyadaki bilgileri formül olarak değilde değer yapıştır şeklinde istiyordum. onun bir şey yapabilirmiyiz?

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
istediginiz örnek

küçük bir örnek dosya hazırladım. bu dosyada TABLO sekmesinde girilen veriler DURUM sekmesinde seçilen tarih ve isime göre aşağıda listeleniyor. ben DURUM sekmesini istediğim bir klasöre "C:\RAPOR\"&Tarih&"li durum"&".xls" ismi ile kayıt etmek ve DURUM sekmesinin içeriğindeki formüller yerine yalnızca değerlerin yapıştırılmış olarak kaydedilmesini istiyorum. :yardim: şimdiden teşekkür ederim.

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
kardeş çok teşekkür ederim işimi gördüm. eline ve bilgine sağlık. kolay gelsin.