Sayfaya Buton Koymak

Arkadaşlar merhabalar,
Ben aranıza yeni katıldım ve bir soru sormak istiyorum,excele buton koymak istiyorum,ancak butonun üzerindeki yazıyı değiştirebilmeliyim,bu konuda yardımcı olabilir misiniz ?

T

TRABLUS

Misafir
Butonu koyduktan sonra sağ klik özellikler ve çıkan pencerede Caption yazan yerin yanına butona koymak istediğin ismi girebilirsin.

Hüseyin

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 - Türkçe
Sayın lifo,
Foruma hoşgeldiniz.
Butonun üzerindeyken mouse'ın sağ butonuna tıklayın. Açılan listeden "Düzenleme Kutusu" seçeneğini tıklayın.
Butonun üzerindeki yazıyı bu şekilde değiştirebilirsiniz.

Hüseyin,
Ekte örnek sunuyorum,başka türlü buton oluşturamadım copyaladım,ancak sabit bir buton örneği varsa ondan çoğaltabilirim.

Yardımlarınızı bekliyorum. :?

X

xxrt

Misafir
Excelin içine yerleştirmek istediğin resimleri(Sizin buton olarak kullanacağınız) bir resim editörü ile düzenleyip excele yapıştırman gerek.
Excel'in kendi düğmeleri (Buton) Formlar>>Düğme ile yerleştirip istediğinizi yazabilirsiniz.

Sayfaya sabit bir buton nasıl koyabiliriz yani kaydırma çubuğuyla aşağlara gittikçe buton aynı yerde kalabilirmi.

Aslında anlatmak istediğim butonun sayfada aşağılara doğru ilerledikçe devamlı görülmesiydi,böylece istediğim zaman butonu kullanabileğim,sayfada buton aramak zorunda kalmıycam.yardımcı olursanız sevinirim.

Levent Menteşoğlu

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010-32 bit-Türkçe
Excel 365 -32 bit-Türkçe
Butonun bulunduğu en son satırı seçip, pencere-bölmeleri dondur u tıklarsanız buton yerinde kalacaktır.

Arakadaşlar sayfaya buton koyma ile ilgili hiç bir bilgim yok. :agla: :agla: :agla: Bilgilerinizle ben aciz arkadaşınızı aydınlatırsanız çokkkk sevinirim :dua2: :dua2: :dua2: ingilizce sürüm çokkkkk teşekkürler kolay gelsin. :hey: :hey:

Sanırım bölmeleri dondur işlevini bir kaç kere kullanamıyoruz ben zaten bu işlevi sayfayı yatay ayırmak için kullanmıştım.hem böyle yapınca bütün satırı görüyorum ama ben sadece buton görünsün istiyorum.

Excel Vers. ve Dili
2003 Türkçe
Arkadaşlar merhabalar,
excele buton koymak istiyorum,.Bu konuda yardımcı olabilir misiniz ?Fatin

Excel Vers. ve Dili
Office2003 Tr
Menüden Görünüm>araç çubukları yolunu takip et Formlara tıkla açılan kutudan düğme yi al istediğin yere bırak...

Excel Vers. ve Dili
2003 Türkçe
Arkadaşlar merhabalar,

Excel Vers. ve Dili
MS Office Professional Plus 2013 64 Bit -Eng
MSSQL 2012 R2 64 Bit
Sayfa ya buton eklemek

Arkadaşlar merhabalar,
Ana Menüden , Görünüm , Araç Çubukları , Denetim Araç Kutusunu Check koyun.

Buton simgesine bir kez tıklayın..

Hücreler üzerine sürükleyin...

kolay gelsin...

Excel Vers. ve Dili
EXCEL OFFİCE 2003
İNGİLİZCE
Basit bir soru.:hihoho:
Bu butonlar ne işe yarıyor.:kafa:
Properties/caption bölümünde isim yazılıyor.Peki diğer bölümlerde ne yapabiliriz.
Teşekkür ederim:Dost: