- Excel Vers. ve Dili
- Office 2013 Tr - Win10 x64
Merhaba Arkadaşlar,
Tablomun boş halinin açıp
Bu kodlar ile farklı kaydediyorum ve farklı kaydettiğim dosya üzerinden çalışmaya devam ediyorum.
Şöyle bir koda ihtiyacım var, Tablo içerisindeki Giriş sayfasında "Mahsup farklı kaydet" butonunu tıkladığımda "Mahsup" sayfasını aynı dosya yoluna kaydetmeli ama dosya ismini H9 hücresinden almalı.
Mahsup sayfasını kitap olarak kaydettikten sonra, başarıyla kaydedildi diye uyarı vermeli.
Kaydetme işlemi bittikten sonra ben yine çalışmakta olduğum dosya üzerinden devam etmeliyim.
Yardım ve fikirlerinizi bekliyorum.
Tablomun boş halinin açıp
Kod:
Sub finans_farklı_kaydet()
ActiveWorkbook.saveas Filename:="C:\2010\" & [h10] & "\" & ActiveSheet.Range("h7") ' buradaki hicreyi değiştirerek farklılaştırabilirsin"
MsgBox "Farklı kaydet işlemi başarıyla gerçekleştirilmiştir. Çalışmanıza bu dosya üzerinden devam edin.", vbInformation, "Finansman"
End Sub
Şöyle bir koda ihtiyacım var, Tablo içerisindeki Giriş sayfasında "Mahsup farklı kaydet" butonunu tıkladığımda "Mahsup" sayfasını aynı dosya yoluna kaydetmeli ama dosya ismini H9 hücresinden almalı.
Mahsup sayfasını kitap olarak kaydettikten sonra, başarıyla kaydedildi diye uyarı vermeli.
Kaydetme işlemi bittikten sonra ben yine çalışmakta olduğum dosya üzerinden devam etmeliyim.
Yardım ve fikirlerinizi bekliyorum.
Ekli dosyalar
-
11.8 KB Görüntüleme: 161