Sayfayı yazdırdığımda comboboxı açmaya yarayan işaret görünmesin

Excel Vers. ve Dili
2003 TÜRKÇE
merhabalar

Sayfaya bir adet combobox ekledim. Ancak önizlemede ve sayfayı yazdırdığımda comboboxı açmaya yarayan ok işaretide çıkıyor. bunu nasıl engelleyebilirim?

İlgilenenlere şimdiden teşekkürler..

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2003 TÜRKÇE
Arkadaşlar bunun gibi birçok sayfa hazırlayacağım. Bu ayrıntıda takılıp kaldım. Bunun bir yolu yok mu acaba?

Levent Menteşoğlu

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010-32 bit-Türkçe
Excel 365 -32 bit-Türkçe
Öncelikle X1 hücresine aşağıdaki formülü yazın.

=DOLAYLI("sayfa2!B"&Z3+2)

Daha sonra açılan kutu üzerinde sağ klik yapın ve denetimi biçimlendiri seçin. Açılan pencereden özellikler-nesneyi yazdır kutusundaki işareti kaldırın.

leumruk

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Office 2010 & 2013 tr
Syn. armandos,
Böyle bir şey yapılabiliyor mu bilmiyorum. Ancak şöyle bir öneride bulunabilirim:
Comnoboxa aldığınız isimleri, küçük bir kod satırı ekleyerek, comboboxu yaydığınız hücrenin içeriğine de getirebilirsiniz. Sonrasında comboboxu yazdır butonunu boşalttığınızda baskı önizlemede comboboxta bulunan veri altındaki hücrede görünecek ve combobox görünmeyecektir.

Excel Vers. ve Dili
2003 TÜRKÇE
Sayın leumruk

Öncelikle ilginize teşekkür ederim. Dünde bu konuyla ilgili yardımcı olmaya çalışmıştınız.

Az çok exceli biliyorum ancak söylediğinizi nasıl yapacağımı bilmiyorum. Ben bir devlet kurumunda çalışıyorum ve yaptığım bu dosyayı mutemet arkadaşlara dağıtacağım. Bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

Excel Vers. ve Dili
2003 TÜRKÇE
Sayın Levent hocam.

Levent hocam sizin mesajınızı Leumruk' un mesajından sonra okudum . Dediğiniz gibi yaptım ve sorunu hallettim. Çok teşekkür ederim.

Sayın Leumruk sizede ilginiz için teşekkür ederim.