Sayfaya bir adet combobox ekledim. Ancak önizlemede ve sayfayı yazdırdığımda comboboxı açmaya yarayan ok işaretide çıkıyor. bunu nasıl engelleyebilirim?
Daha sonra açılan kutu üzerinde sağ klik yapın ve denetimi biçimlendiri seçin. Açılan pencereden özellikler-nesneyi yazdır kutusundaki işareti kaldırın.
Syn. armandos,
Böyle bir şey yapılabiliyor mu bilmiyorum. Ancak şöyle bir öneride bulunabilirim:
Comnoboxa aldığınız isimleri, küçük bir kod satırı ekleyerek, comboboxu yaydığınız hücrenin içeriğine de getirebilirsiniz. Sonrasında comboboxu yazdır butonunu boşalttığınızda baskı önizlemede comboboxta bulunan veri altındaki hücrede görünecek ve combobox görünmeyecektir.
Öncelikle ilginize teşekkür ederim. Dünde bu konuyla ilgili yardımcı olmaya çalışmıştınız.
Az çok exceli biliyorum ancak söylediğinizi nasıl yapacağımı bilmiyorum. Ben bir devlet kurumunda çalışıyorum ve yaptığım bu dosyayı mutemet arkadaşlara dağıtacağım. Bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.