sayım raporu

Excel Vers. ve Dili
Office 2000
merhaba ekte göndermiş olduğum tabloyu çok güzel bir hale nasıl getirebilirim. yardımcı olursanız sevinirim.

Teşekkürler

Excel Vers. ve Dili
Office 2000
Sayım raporu

ne bileyim , güzel bir rapor örneği, pivo olabilir yada yeni verileri daha rahat girebileceğim macro olabilir ve rapor örnekleri olabilir.

Teşekkürler
bana bu konuda kimse yardım etmeyecekmi arkadaşlar. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

Teşekkürler

Excel Vers. ve Dili
Office 2007 Türkçe
Birader sen önce ne istediğini açık açık anlat. Hocalar bu konuda çok duyarlılar ve sorulan sorulara ellerinden geldiğince yardımcı oluyorlar ama mutlaka oluyorlar. Onun için sen ne istediğini ortaya koymalısın...

Excel Vers. ve Dili
Office 2000
Sayım raporu

Birader sen önce ne istediğini açık açık anlat. Hocalar bu konuda çok duyarlılar ve sorulan sorulara ellerinden geldiğince yardımcı oluyorlar ama mutlaka oluyorlar. Onun için sen ne istediğini ortaya koymalısın...
Merhaba,
ben fazla excel bilmiyorum, elimden geldiğince bir rapor hazırladım. Bu raporu yönetime sunmak için güzel bir formata çevirmek isterdim, pivot tablo da yapılabilir. Ayrıca mağaza sayım farklarında oluşan uluslar arası yada ülkemizde bulunan kaybolunabilirlik değeri varmıdır, varsa bir kolona onuda eklemek isterdim. bu konuda bana yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Teşekkürler

Excel Vers. ve Dili
Office 2000
Sayım raporu

Merhaba,
ben fazla excel bilmiyorum, elimden geldiğince bir rapor hazırladım. Bu raporu yönetime sunmak için güzel bir formata çevirmek isterdim, pivot tablo da yapılabilir. Ayrıca mağaza sayım farklarında oluşan uluslar arası yada ülkemizde bulunan kaybolunabilirlik değeri varmıdır, varsa bir kolona onuda eklemek isterdim. bu konuda bana yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Teşekkürler
Merhaba,
bana bu konuda yardımcı olacak yokmu aranızda. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

Teşekkürler

BG

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 2021 TR & EN
sayın tunavytuncay

bu sizin tablonuz ve talebi sizin soylemeniz gerekiyor, siz bir sey soylemeyince bende kafama gore takildim :) :)

Excel Vers. ve Dili
Office 2000
Sayım raporu

bu sizin tablonuz ve talebi sizin soylemeniz gerekiyor, siz bir sey soylemeyince bende kafama gore takildim :) :)
ilginiz için teşekkürler.

ama istediğim şey nedir anlatamıyorum ki, Bu hazırlamış olduğun tabloyu sürekli, güncelleme yapıyorum. makro yapılamaz mı, doldurması kolay olsun, raporlaması kolay olsun vs.... gibi. Bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Raporda biraz süzlü olsun , bu kadar basit görünümlü değil.

Teşekkür ederim

BG

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 2021 TR & EN
sayın tunavytuncay

pivot sayfasındaki "özet tablo" üzerinde sag tus yapın, eger karsiniza "özet tablo alan listesi" gelmedi ise sag tus yaptıgınızda en alttaki "alan listesini göster" komutunu tıklayın,"magaza adı" , "segment", "veri" , "full/off" alanlarını "alan listesi" uzerine goturup bırakın, daha sonra siz istediginiz alanları "satır , sutun , veri, sayfa alanları uzerine surukleyip bırakın, sizin istediginiz alanlardan olusan yeni bir ozet tablo olusacaktır,

son olarak guncelleme islemine gelince yapmanız gereken tek sey, ozet tablo uzerinde sag tusa basip "verileri yenile" komutunu tıklamaktır.

umarım aciklayici olmustur.