• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Sayısal loto tahminlerini yazıcıyla forma yazdırma ???

Bir excel sayfasında hazırlanan sayısal loto tahminlerini sayısal loto formuna yazdırmak için ne yapabilirim ? Binlerce kolon olduğunu düşünürsek elle yazmak epeyce sıkıcı. Form tanımlanabilir mi ?

Merhaba :hey:

Nasıl bir excel filenız olduğunu gözümde canlandıramadım.Foruma hem verilerinizi tuttuğunuz dosyayı ,hemde hazırladığınız taslak loto formu eklerseniz kolaylıkla cavep bulacağınızı düşünüyorum.

İyi Çalışmalar

Altı sütunda elde ettiğim sayılar var . ekli dosyada gönderiyorum. Bu dosyadaki satır sayısının 20 - 30 binlerde olduğunu düşünün.
Sayısal loto oynanan formun bilindiğini var sayarak yazmıştım.
İsterseniz yarın tarayarak o formu da manyetik ortamda size gönderebilirim. İlginize şimdiden teşekkürler.

Merhaba

Bir arada accessde gelir vergisi hesaplamaya kalkmıştım.hehehehe.(Muhasebeden de hiç anlamam hani.).Birden aklıma o geldi.Ama sonunda yapmıştık.

Þimdi konuyu hiç bilmeyen ve hayatında hiç oynamamış biri olarak ilk abzürd sorumu soruyorum. :hihoho:
-Her satır bir kişiyimi gösteriyor.Yani 30000 kişi mi oynamış.?Yanına oynayanın isminin yazılması gerekmez mi?vs.vs

İnternette form bulamadığım için dediğiniz gibi formu scan edip gönderirseniz iyi olur.

İyi Çalışmalar

Alpen
birinci ve ikinci link:Service Unavailable

1 ile 49 arasında 6 rakam seçip formdaki yerlerine işaretliyorsunuz.
Çekiliş sonucunda 3 ve daha fazla rakamı doğru bilmişseniz para veriyorlar. 6 rakamı şu günlerde bir kişi bilirse 1 trilyonun üzerinde para oluyor. 5 bilene yaklaşık 1 milyar, 4 ve 3 bir şey tutmuyor.

Formu ekte gönderiyorum. Oynanmış bir örnek. Belirlediğimiz 6 sayının bulunduğu alanı dışarıya taşırmayacak şekilde çizerek işaretliyoruz. Yazıcıyla bu alanlara "ı" yazdırmak işimizi görür zannederim.

Bir sayısal loto formunda 8 tane 6 lı tahmin yapabilirsiniz.
Her rakamın işaretlenebileceği bir alan var. 6 dan fazla rakam işaretlerseniz geçersiz olur.

Geri