Sayısal sonuçlarını haftalara göre dağıtma

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007 - Türkçe
Merhaba, benim sorum belki çözümü basit olan bir şey olacak ama;

'sonuclar' isimli çalışma sayfasında A=Haftalar 1-706, B=Top1,C=Top2, D=Top3, E=Top4, F=Top5, G=Top6 olacak şekilde tüm sonuçları listeledim.
Başka bir çalışma sayfasında ('stats'), 1.satır B1'den başlayarak sayılar 1-49, ve 1.sütun A2'den başlayarak 1-706 haftalar olacak şekilde yerleştirdim. Şimdi muhtemelen bir makronun 'sonuclar' içerisinden veriyi çekerek örneğin 2.hafta 4 no'lu top çıkmışsa E3 hücresine örneğin X-Çarpı işareti koymasını ve bunu tüm sayı ve haftalar için yapmasını istiyorum. Bir yolu var mı? Teşekkür ederim.

1Al2Ver

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
64 Bit TR - Microsoft Office 365 - Win11 Home
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
04-01-2026
Merhaba,

Öneri ;

2003 formatında (.xls), örnek bir dosya eklemeniz, hem çabuk, hem de doğru çözüm almanıza yardımcı olur,

Dosyanızda, olabildiğince çok örnek ve açıklama yapmalısınız.

Teşekkür ederim.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007 - Türkçe
Öneri için teşekkürler. 2003 formatında ilgili dosya görüş ve yardımlarımız ektedir. Teşekkürler.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007 - Türkçe
Merhaba, benim sorum belki çözümü basit olan bir şey olacak ama;

'sonuclar' isimli çalışma sayfasında A=Haftalar 1-706, B=Top1,C=Top2, D=Top3, E=Top4, F=Top5, G=Top6 olacak şekilde tüm sonuçları listeledim.

Başka bir çalışma sayfasında ('stats'), 1.satır B1'den başlayarak sayılar 1-49, ve 1.sütun A2'den başlayarak 1-706 haftalar olacak şekilde yerleştirdim. Ş

imdi muhtemelen bir makronun 'sonuclar' içerisinden veriyi çekerek örneğin 2.hafta 4 no'lu top çıkmışsa E3 hücresine örneğin X-Çarpı işareti koymasını ve bunu tüm sayı ve haftalar için yapmasını istiyorum. Bir yolu var mı?
(örnek dosya bir önceki post'un ekindedir.)
Teşekkür ederim.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007 - Türkçe
Çok teşekkür ederim, ellerinize sağlık.