SBS programı

Excel Vers. ve Dili
offfice 2007 türkçe
Merhaba arkadaşlar öncelikle foruma yeni üye oldm.güzel bi forum olmuş.

Yapmak istediğim şu,

öğrencinin 6,7 ve 8. sınıf ortalamasını alacak. Daha sonra başka bi hücrede öğrencinin hangi okullara yerleşebileceğini gösterecek. diğer sayfaya okulların listesini ve puanlarını gircem tabi.çıkan ortalamaya göre diğer hücrede okulların isimleri çıkacak. inşallah anlatabilmişimdir. bunu nasıl yapabilirim. yardımcı olur musunuz lütfen...

Excel Vers. ve Dili
2002 TÜRKÇE
2007 TÜRKÇE
2010 TÜRKÇE
2019 TÜRKÇE
Ana sayfada butonları kullanarak işlem yapın istediğiniz bir şey varsa bildirin eksik olan bir konu yada farklı birşey

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
offfice 2007 türkçe
PRG

Hocam öncelikle teşekkürler ilgilendiğin için.

Ekte sana tabloyu gönderdim.bana gereken bunlar.puanları yazcam ort. Hesaplıcak. Listeleye basınca okulları ve puanlarını listelicek.bi de bana bunun nasıl yapıldığını yazarsan sevinirm.neyi kullanıyosun mesela.

Saol.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
offfice 2007 türkçe
arkadaşlar cevap bekiyorum ama yok... murat arkadalşımızda bi kere cevap verdi sonra ses seda yok. saol yani murat ....

Excel Vers. ve Dili
xp 2003 Türkçe
Sayın gurcan16,
Bu forumda herkes elinde SBS programıyla dolaşmıyor. Siz Programı yapmaya başlayacaksınız. Takıldığınız yer olursa sorunuzu foruma soracaksınız. Hiç Kimse zorunlu olmadığı halde, size zaman ayıracak, sorunuzu cevaplayacaktır.
Selamlar

Excel Vers. ve Dili
2002 TÜRKÇE
2007 TÜRKÇE
2010 TÜRKÇE
2019 TÜRKÇE
Bizimde bilgimiz bu kadar elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
offfice 2007 türkçe
SAYIN YÜKSEL VARLI

benimde öyle bi iddaam yok zaten.forumun ne işe yaradığını bende biliyorum. böyle boş cevplarla uğraşacağınıza kafayı çalıştırın biraz da yardım istyenlere yardım edin. OK.

Excel Vers. ve Dili
offfice 2007 türkçe
murat kardeş sana da teşekkürler bu arada...yapmak istediğim buydu ...tekrar saol...