Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eski sürümlerde Ofis 365 sürümünün esnekliği maalesef bulunmuyor. Yardımcı sütunlar kullanarak çözüme gidilebileceği gibi makrolar yardımıyla da çözümler bulunabilir.
Ben yardımcı sütunlar kullanarak ders isimlerini sütunlara ayırdıktan sonra boş olmayan hücreler üzerinden listeyi oluşturmayı hedefledim.
Eski sürümlerde Ofis 365 sürümünün esnekliği maalesef bulunmuyor. Yardımcı sütunlar kullanarak çözüme gidilebileceği gibi makrolar yardımıyla da çözümler bulunabilir.
Ben yardımcı sütunlar kullanarak ders isimlerini sütunlara ayırdıktan sonra boş olmayan hücreler üzerinden listeyi oluşturmayı hedefledim.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.