Seçili hücre alanını resimleştirme 2003

Excel Vers. ve Dili
VBA
Excel 2003 de seçmiş olduğum hücre grubunu copy yaptıktan sonra, bir metin kutusunun kenarına tıklayıp seçili konuma getirip yapıştır komutu verince copyalanan hucreler RESİM formatında sayfaya yapışıyor du.

Bu özellik en çok değerli bir kısım veriyi sayfanın altına taşırken üstteki stun genişliğne baglı kalmadan yapıştırmak için çok faydalı bir uygulamaydı.

Ayrıca bu şekilde dosyayı yollamadan bir kısmını resim olarak MSN den veya mail ile yollamak çok pratikti.

Ancak şimdi 2007 kullanıyorum ve metin kutusunu seçip yapıştır dediğimde seçili hucre içeriğini duz text olarak metin kutusunun içine yapıştırıyor. 2007 de resimleşme için ne yapılacağına dair yardımcı olursanız sevinirim.

Excel Vers. ve Dili
MS Office 2003 Türkçe
İstediğiniz hücreleri seçip CTRL+C ile kopyaladıktan sonra, Shift tuşuna basılı iken "Yapıştır" ikonunu tıkladığınızda "Resim olarak yapıştır -> Resim Bağlantısını Yapıştır" seçeneğini seçin.

Excel Vers. ve Dili
VBA
Cok tesekkurler

Rf çok teşekkürler. bu 2007 alışması gerçekten çok güç bir arayuze sahip. işlemleri buluncaya kadar göbeği çatlıyor insanın. ÇOK YARDIMCI OLDUN TEKRAR SAOL.

Excel Vers. ve Dili
MS Office 2003 Türkçe
Rica ederim. Ben aslında 2003 kullanıcısıyım. Belirttiğiniz zorlukları yaşamamak için geçiş yapmadım. Ama arkadaşımın bilgisayarında 2007 yüklüydü, sağolsun tarifi o verdi..