sema olusturma

Excel Vers. ve Dili
2010-Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
29-01-2020
merhabalar kolay gelsin. ekteki pdf deki semanın aynısını yapmaya çalısıyorum. ancak kutucuklar burdaki gibi birbirlerine eş merkezli durmuyor yamuk yumuk oluyor . biri yukarda biri assağıda kalıyor hos görüntü olmuyor. kutuları birbirlerine nasıl paralel yapa biliriz . bu konuda bilgisi olan arkadaslar yardımcı olursa çok sevinirim.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2010-Türkçe
29-01-2020
Güncel.. Yardımlarınızı bekliyorum

Excel Vers. ve Dili
Excel Vers. ve Dili:
Office 2016 TR 64 Bit
22/12/2022
SmartArt Grafiği ekleden ekleme yaptıktan sonra,tasarımı tıklayarak, şekiller dönüştür yapınız.Sonra biçimden hizalama ve gruplandırma seçenekleri ve diğer özellikler kullanarak sanırım istediğiniz sonuçları alaçaksınızdır.Kolay gelsin.

Ömer BARAN

Uzman
Excel Vers. ve Dili
Office 2013 ( 32 bit ) TÜRKÇE
(18.03.2020) - Uzman olduğu için tarih geçersiz oldu.
Merhaba.
Konunun üstünden epey bir zaman geçmiş ancak belki lazım olur diye açıklama yazayım dedim.
Ms.Excel versiyonuna göre yazacağım işlemin yapılacağı menü konumu değişebilir.

Birbiriyle aynı hizada (dikey veya yatay) olması gereken nesnelerin tümünü CTRL tuşu basılı durumdayken fareyle tıklayarak seçin.
Hizalanacak nesnelerin seçimi işini tamamlayın, üst taraftaki MENÜ bölümünde belirecek BİÇİM isimli yeni MENÜ BAŞLIĞInı fareyle tıklayın,
o menü başlığına fareyle tıkladığınızda HİZALA diye bir düğme ve bu düğmeyi tıkladığınızda da hizalama seçeneklerini göreceksiniz.
.