DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
arkadaşlar benimde böyle bir sorunum var bir arkadaşımız araçlar koruma kısmından kullanıcıların aralıklarını düzenlemesine izin ver kısmından yapıldığını iki kullanıcının bir dosyayı aynı zamanda kullanabildiğini söylemişti.tabii ingilizce olduğu için ancak bu kadarını anlayabilldim.bu konuda bilgisi olan arkadaşlarımız yardımcı olurlarsa sevinirim.Sn. Amaxx
Siz açtıktan sonra diğer kullanıcı dosyayı açacak siz diğer taraftan kayıt girerken diğer kullanıcı dosyayı ara ara güncellemesi gerekiyor sizinde belli bir miktar kayıt girdikten sonra mutlaka dosyayı kaydetmeniz gerekiyor paylaştırılmış excel dosyaları maalesef bire bir canlı görüntü veremiyor belli aralıklarda güncellemeniz gerekiyor. Fakat speadsheet diye bir nesne var onla olabiliyormuş ama ben çok iyi bilmiyorum bu nesneyi sitede bir arayın veya google da bir arayın belki örnekler bulabilirsiniz. Bildiğin kadarı ile excel içine bir excel penceresi açıyor ve bu pencereyi diğer yani sizin bilgi girdiğiniz excel sheetine bağlıyorlar ve o zaman canlı seyredebiliyorsunuz ama değişiklik yapamıyorsunuz ama dediğim gibi bildiğim kadarı ile böyle çalışıyor