Servis araçları gelir-gider takibi

Excel Vers. ve Dili
2003
cümleten selamün aleyküm arkadaşlar formunuza yeni katıldım gerçekten hazırlayanlardan ve emeği geçen herkezden ALLAH razıolsun.şirketimdeki araçları verileri girmek ve raporlamak istiyorum iki adet dosya ekledim pooje dosyası daha geniş çaplı program yazılması ikincisi ise sadece süzmede yaşadığım problem.yardım ederseniz sevinirim

lütfen ilk dosyada ki bilgileri okuyun.

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
2003
cümleten selamün aleyküm lütfen bu işlemi yapmam lazım ücreti neysede yapacak arkadaşa
dosyanın içinde tel numaram var ararsa konuşuruz.

muygun

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel-2003 Türkçe
Merhaba;
Tablo yada tablolarınız bilinmezlerle dolu
Sizin için memur autoliv sayfasında ;
4. satırdaki 1,2,3... lerin ,
7. satırdaki giriş çıkış ların,
17. satırdan itibaren yerleştirdiğiniz 1 lerin yada binli rakamların bir anlamı olabilir. Ama tabloyu bilmeyen biri için bunu çözmek 5 bilinmeyenli denklemden daha zor.
Bu açıklama diğer sayfalarınız içinde geçerli.
Sonuç olarak tablo/tablolarınızı net açıklarsanız yardımcı olacaklar da çıkacaktır.
Acizane fikrim:
bir excel sayfasında 255 sütun var . Sizin tüm tablolarınızda 255 başlık yok yani bir satırda (bir gün için) tüm tablolarınıza ait veriyi girme ihtimaliniz var. Tablolarınızı bu şekilde birleştirir yada tasarlarsanız burdan verileri istediğiniz şekilde tasniflemek kolay olur.
İyi çalışmalar.

Excel Vers. ve Dili
2003
teşekkür ederim muygun hocam anlamadığım için olduğu gibi attım.tekra bir dosya ekliyeceğim daha öz olacak.Hocam kısacası bir firmam var yaptığım şablonda herhangi bir aracım nerye gitmiş ne iş yapmış ne masrafı var kar zar olarak çıkarmak istiyorum.

Ekli dosyalar

muygun

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel-2003 Türkçe
Syn. nazifuzan;
data sayfanıza 10-15 satırlık örnek veri girerek buraya ekleyin.

Excel Vers. ve Dili
2003
hocam ekledim inşallah analtabilmişimdir.yeni dosyada var

Son düzenleme:

muygun

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel-2003 Türkçe
Merhaba;
15 satırlık örnek veri doldurmak galiba zor geldi.
Eki inceleyin.
Hesaplama ile ilgili açıklayıcı bilgi ve dolu tablo alamadığımdan tablonuzun bu kısmı eksik olabilir.
Tablo sanırım istediğiniz süzme işlevini yapmakta
Eksik gördüğünüz alanları belirler ve gerekli Açıklayıcı bilgiyi verirseniz tekrar bakarım.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2003
hocam bu kadar ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim biraz sitemkar yazmışınız haklısınız gerçekten bu exel işinden fazla anlamam anlatışımda da kusurum var
yeni dosya ekledim bir bakın galiba ben herşeyi yanlış anlatıyom.

Ekli dosyalar

muygun

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel-2003 Türkçe
Syn nazifuzan;
8 nolu mesaj ekini indirin
süz sayfasında
C1 hücresine başlangıç tarihi girin (bu tarihten büyük,eşit olan veriler tabloda sıralanacak) buraya birşey girmezseniz tablodaki verilerin başlangıcına bakmaksızın tabloya gelecektir.
C2 hücresine bitiş tarihi girin (bu tarihten küçük,eşit olan veriler tabloda sıralanacak) buraya birşey girmezseniz tablodaki verilerin bitiş tarihine bakmaksızın tabloya gelecektir.
D2 hücresine plaka girin girdiğiniz plakaya ait veriler gelecektir. (buraya birşey girmezseniz plakaya bakmaksızın veriler gelir)
Diğer başlıkların üzerindeki mavi hücrelerin hepsi bu mantıkla işlem yapar.
Eğer standart süz size yetiyorsa böyle bir tabloya ihtiyacınız olmaz.

Excel Vers. ve Dili
2003
Teşekkür ederim hocam Sizi çok rahatsız ettim.msn adresim sweetchild_tr@hotmail.com
Lütfen eklermisiniz yaptığınız tablo güzel ama bir şey sorcam.