sıcaklık verilerini düzenleme

Excel Vers. ve Dili
XP
arkadaşlar merhaba;
şimdiden emeği geçen\geçecek arkadaşlara teşekkürler..
bendeki sorun 1975 yılından 2006 yılına kadar bir ilin sıcaklıkları ile ilgili veriler var..sütünlar ayları simgeliyor.. bu sütün halinde olan verileri tek satır haline dönüştürüp ternt eğrileri oluşturacağım.
bu 30*12*30 = 10800 satırlık veri demek, dosyayı ekte gönderiyorum yardımlarınız için şimdiden teşekürler..

Levent Menteşoğlu

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010-32 bit-Türkçe
Excel 365 -32 bit-Türkçe
Sorunuz tam olarak anlaşılmıyor, verileri nasıl birleştirileceği ile ilgili bir örnek verirmisiniz.

Excel Vers. ve Dili
XP
Sorunu Çözdüm:)

selam arkadaşalar kafayı zorlayarak vede KOD ARŞİVİ nden yararlanarak bende kendimce bir çözüm buldum... Yukarıda sorunu tamn olarak anlatamamışım sanırım.. şimdi sorun şu idi elimizde 25 istasyonun 32 Yıllık sıcaklık verisi var.. bizdeki tablolarda istasyon istasyon ve yıl yıl ayırmıştım önceden sonraki istek istasyonlara ait bu verilerin 32 yıllık trent eğrilerinin oluşturulması için art arda sıralanmasıydı.. İşte sorun bu idi benim çözümünde bu oldu... Bu konu ile ilgilen tüm arkadaşlara tekrar tekrar teşekkür ederim.. kalın sağlıcakla...

Private Sub CommandButton1_Click()
Tgun = 0
For Yil = 1 To 32
For Ay = 4 To 15
For Gun = 1 To 31
Tgun = Tgun + 1
If Cells((Yil - 1) * 31 + Gun, Ay) <> "" Then Cells(Tgun, 18) = Cells((Yil - 1) * 31 + Gun, Ay)
If Cells((Yil - 1) * 31 + Gun, Ay) = "" Then Tgun = Tgun - 1
Next Gun
Next Ay

Next Yil
End Sub