Sıfırdan küçük değeri bulma

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
arkadaşlar benim bir değerlendirme tablom var ihale sonuçlandırmasında kullanacam bir ihale var ihalede 100 adet kalem var ve ihaleye katılacak istekliler var bu isteklilerin her bir kalem için vermiş olduğu fiyatları tabloya gircem ve bir makro yazmalıyımki her satırın en sağındadaki hücrede sıfırdan büyük en küçük değeri yazsın ve onun yanınada o fiyatı kim vermiş onuda yazsın aynı zamanda iki kişi aynı fiaytı verdiyse her ikisininde adını yazsın (yanyana hücrelere) Ben bunu hazır fonksiyonlarla yapmaya çalıştım ama istediğim gibi olmadı ihale sonucu değerlendirmede kullanacağım için benim için çok önemli bir konu yardımlarınızı bekliyorum makroyla yapmak için
Elle değerlendirmek uzun sürüyor ve hata olma olasılığıda oluyor kalem sayısı fazla olduğu için böyle bir makro nasıl yazarım . Kendim fonksiyonlarla yaptığım dosyayıda örnek olması ve anlattıklarımın anlaşılması için ekliyorum ve yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum

Arkadaşlar forumdaki dosyalar silinmeden önce Mehmet isimli bir arkadaşımız İrayka isimli bir kullanıcıya bu formülü göndermiş ancak tabi şu an ben açamıyorum..Satırdaki minimum değeri alıp onun hangi sutündan geldiğini yani sütunun başlığını verecek olan formülü bilen var mı? lYardımınızı rica ederim.. Çok ihtiyacım var..Teşekkür ederim.