Şifre girerek excel içerisinde web adresi

Excel Vers. ve Dili
Excel2003
Değerli Dostlar Selamlar,
http://saglik.ssk.gov.tr/vizite/welcome.do
adresindeki şifre kısmına Sayfa2 deki A2,A3,B2,C2 hücrelerindeki verileri aktararak giriş yapmak istiyorum. Birde Web Browserinde yukarıdaki adresle açılmasını. Ekte dosyayı ekledim. İlgilenen arkadaşlara ve forum mensuplarına teşekkür ederim.

Excel Vers. ve Dili
Excel2003
Selamlar,
Recep Bey önceden farkedemediğim için kusura bakmayın. Teşekkürlerimi iletirim. İyiki bu forum aracılığıyla sizi tanımışız. Gerçekten güzel bir çalışma.

Excel Vers. ve Dili
(Excel 2016 - İngilizce)
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
30-11-2022
Selamlar,
Recep Bey önceden farkedemediğim için kusura bakmayın. Teşekkürlerimi iletirim. İyiki bu forum aracılığıyla sizi tanımışız. Gerçekten güzel bir çalışma.
Önemli değil.Aslında ben programı 15-20 gündür kullanıyorum.Sizin sorunuzdan sonra bugün foruma ekledim.

Excel Vers. ve Dili
Excel2003
Herkese Selamlar,
Sayın Recep Bey, bu sistemin aynı bölümü içinde mevcut olan
http://saglik.ssk.gov.tr/vizite/vakaBelirleAction.do
adresindeki vizite işlemleri bölümünde şöyle bir şey yapılamazmı ?
Şifre ile sisteme dahil olduktan sonra vizite belgesi düzenlemek için TC Kimlik No ile giriş yapılıyor. Kişiye ait bilgilerin bir kısmı sisteme girili olarak geliyor. Ancak Telefon numaraları, adres bilgileri, öğrenim durumu vs. bir çok bilgi sonradan girilmesi gerekiyor. Bu bilgileri excelde düzenlemek çok kolay. Ekteki dosyada ve ekteki resimde görülen excelden bu web sayfasına bu bu bilgileri gönderemezmiyiz. Sanıyorum siz de bu bilgileri işinizde kullanıyorsunuz gibime geldi.

Excel Vers. ve Dili
(Excel 2016 - İngilizce)
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
30-11-2022
Bunu bende düşünüyorum ama biraz sistemin oturmasını bekliyorum.

Bazı adımlar sonradan gelen önerilere göre değiştirildi.
Ayrıca örneğin bizde şu anda istirahat parası için vizite kağıdı girilmesini şart koşmuyorlar.Sadece çalışmadı yazısını giriyoruz.

Excel Vers. ve Dili
Excel2003
Sayın Recep Bey,
Bu hususta yapacağınız çalışmaları paylaşmanı bekleriz. Hayırlı çalışmalar.