Şİfre Koyma

Excel Vers. ve Dili
excel
Öncelikle teşekkür ederim bir isteğim daha var basit ama bilmeyince zor ben bu dosyayı farklı kişilerle paylaşçam dosyayı açtıkları zaman sadece görebilip kontrol etsinler üstünde oynama yapmasınlar bunun için neyapmalıyım.

Excel Vers. ve Dili
(Excel 2016 - İngilizce)
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
30-11-2022
Tools(Araçlar)>>Protection(Şifre)>> Protect Sheet(Sayfa Şifresi)
menüsünden sayfa için şifre tanımlayabilirsiniz.

baydeniro

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Ofis 2016
20-02-2025
Merhaba serhokun80. Senin dosyanı şifreledim. İlk şifre 80, ikinci şifre senin serhokun80. Dosya her halükarda Read-Only açılacak. Sağlıcakla kal.

S.Yiğit

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
2019 TR
Tools(Araçlar)>>Protection(Şifre)>> Protect Sheet(Sayfa Şifresi)
menüsünden sayfa için şifre tanımlayabilirsiniz.
Sy Recep hocam bu şekilde şifreleme yaptıkdan sonra bu sayfayı kopyalayıp baska sayfaya yapıştırınca oynama yapılabiliyor. Bunu nasıl engelleriz? Yardım için Tşkler

ockucukay

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 365 Türkçe
02-07-2025
önce sayfadaki tüm hücreleri seçip seçili alan üzerinde mouse sağ tuş>hücreleri biçimlendir>koruma sekmesine gel ve "kilitli" seçmesini boş bırak. daha sonra Tools(Araçlar)>>Protection(Şifre)>> Protect Sheet(Sayfa Şifresi)
gel. ekranda çıkan pencerede "kilitli hücreleri seç" sekmesini boş bırak ve şifreni tanımla. göreceksinki şifreyi bilmeyen kimse sayfada herhangi bir oynama yapamayacak.

S.Yiğit

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
2019 TR
önce sayfadaki tüm hücreleri seçip seçili alan üzerinde mouse sağ tuş>hücreleri biçimlendir>koruma sekmesine gel ve "kilitli" seçmesini boş bırak. daha sonra Tools(Araçlar)>>Protection(Şifre)>> Protect Sheet(Sayfa Şifresi)
gel. ekranda çıkan pencerede "kilitli hücreleri seç" sekmesini boş bırak ve şifreni tanımla. göreceksinki şifreyi bilmeyen kimse sayfada herhangi bir oynama yapamayacak.
Sy ockucukay dediklerinizi yaptım ama "kilitli hücreleri seç" sekmesini boş bıraktığımda ok Diyemiyorum aktif olmuyor

ockucukay

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 365 Türkçe
02-07-2025
aceleden bir ifadeyi hatalı yazmışım, özür dilerim. yapmanız gerekenleri ekteki dosyada açıkladım, incelersiniz.

ockucukay

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 365 Türkçe
02-07-2025