Şifre sormuyor

manisali_mdr

Banned
Excel Vers. ve Dili
office2003 türkçe
Arkadaşlar merhaba..
sitedeki üstadlar tarafından hazırlanan bir userformu kendime göre uyarlayıp
C:\PROGRAM FİLES\MİCROSOFT OFFİCE\OFFİCE 11 adresindeki XLSTART klasörüne kopyaladım ve her exceli açılıta devreye girip şifre sormasını sağladım.Dün akşam pcyi kapatırken kilitlendi ve ben pcmi kasadaki düğmesinden kapatabildim..Sabah exceli açtığımda şifre sormadı..Dosyanın içerisine baktım orada program duruyor..Tekrar silip yükledim fakat sonuç değişmedi..Yardım ederseniz sevinirim.

manisali_mdr

Banned
Excel Vers. ve Dili
office2003 türkçe
Peki arkadaşlar..ilginize teşekkür ediyorum...sorumu geri aldım..

manisali_mdr

Banned
Excel Vers. ve Dili
office2003 türkçe
Üstadım merhaba..
hangi yazımı anlamlandıramadığınızı inanın anlamadım..sorumu mu, sorumu geri alma yazımı mı? eğer geri alma yazımsa şöyle açıklayabilirim :
burada (haklı olduğum halde) bir-iki kişi ile gereksiz polemiğe girdim..gerçi sonradan kendime yakıştıramadım..hem yaşıma hem de tahsilime...(ben 50 yaşında,27 yıl öğretmenlik yaptıktan sonra emekli olmuş biriyim)...o polemikten sonra sistemli olarak bana yanıt verilmiyor bu sitede..ben de sitem olarak yazdım..diyeceksiniz ki;"kardeşim girme o zaman bu siteye"haklısınız ama burada çok iyi dostlarım var..(yeni bir dostum da siz oldunuz)..o yüzden yazdım böyle...özel bir nedeni yok yani..

İ

İhsan Tank

Misafir
Üstadım merhaba..
hangi yazımı anlamlandıramadığınızı inanın anlamadım..sorumu mu, sorumu geri alma yazımı mı? eğer geri alma yazımsa şöyle açıklayabilirim :
burada (haklı olduğum halde) bir-iki kişi ile gereksiz polemiğe girdim..gerçi sonradan kendime yakıştıramadım..hem yaşıma hem de tahsilime...(ben 50 yaşında,27 yıl öğretmenlik yaptıktan sonra emekli olmuş biriyim)...o polemikten sonra sistemli olarak bana yanıt verilmiyor bu sitede..ben de sitem olarak yazdım..diyeceksiniz ki;"kardeşim girme o zaman bu siteye"haklısınız ama burada çok iyi dostlarım var..(yeni bir dostum da siz oldunuz)..o yüzden yazdım böyle...özel bir nedeni yok yani..
hocam bence alınganlık yapıyorsunuz biraz bekleseniz çözümler gelebilir ve ayrıca her sorunumuzu buradaki uzman arkadaşlara yaptırırsak biz nasıl bir şeyler öğreneceğiz doğrumu hocam

uzmanamele

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
excel 2010
Üstadım merhaba..
merhaba

syn manisali_mdr, siteminizi neden "öneriler eleştiriler görüşer" bölümünde yapmıyorsunuz?
hakaret içermeyen bütün eleştiri ve sitemlerinizi bu bölümde yapabilirsiniz.

manisali_mdr

Banned
Excel Vers. ve Dili
office2003 türkçe
çılgın86 lı arkadaşım..alınganlık yaptığım doğru olabilir belki ama "biraz beklerseniz" lafınıza alındım..Bu sorumu sabah 08,47'de sormuşum..akşama kadar yanıt gelmezse bunun adı "BİRAZ" olmaz değil mi??

parametre

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
ofis 2010 turkce
çılgın86 lı arkadaşım..alınganlık yaptığım doğru olabilir belki ama "biraz beklerseniz" lafınıza alındım..Bu sorumu sabah 08,47'de sormuşum..akşama kadar yanıt gelmezse bunun adı "BİRAZ" olmaz değil mi??
ofisinizi kaldırın yeniden kurmaya calısınız bundan evvel viruslere karsı antivirusle taratmayı ihmal etmeyiniz

Bir ogretim gorevlisi olarak sadece yardım amaclı burada bulunuyorum birçok soruya verilen cevaplari inceledigimde bir çok şeyi bende ogrenmiş bulunmaktayım. buradaki mod arkadaslarımız ve diger arkadaslarımız buyuk ozveriyle severek yardım etmeye calısıyorlar Unutmayınız uhdenizde para ile calısan elemanlarınız değilller boyle alınganlıklar yaparak arkadaslarımız sevkini kırmamaya calısalım birbirimize yardımcı olsak çok şeymi isteriz lutfen birbirimizi kırmadan sorularımızı net sorarak sorunumuzu çozumletmeye calısalım mod arkadaslarımıza ve diger arkadaslarımıza yardımcı olalım belki sizden yasca cok buyugum beni bir aklı selim sahibi olarak anlamaya calısın lutfen sizin adınıza ben uzuluyorum

manisali_mdr

Banned
Excel Vers. ve Dili
office2003 türkçe
Sevgili parametre meslektaşım...ben de 50 yaşında ve ömrünün 27 yılını insan eğiterek geçirdikten sonra emekli olmuş bir öğretmenim..siz de çok iyi bilirsiniz ki biz eğitimciler,bırakın insanı karşımızda görmeyi,o insanın,sesinden,yazdıklarından bile kişilik tahlili yapabilecek kadar uzmanlaşmış kişileriz.. ayrıca ben yüksek lisansımı insan psikolojisi üzerine yaptım..siz olaylara çok daha yüzeysel bakıyorsunuz..buradaki arkadaşlar elbette bizim maaşlı elemanlarımız değil..ama ben burada hakaret bile gördüm..bu elemanlar burada bizlere yardımcı olmak amacıyla bulunuyorlar..bu yaptıkları işten dolayı bize hakaret etme hakları mı vardı? neyse..konuyu uzatmayalım..benim adıma sizin üzülmenize hiç mi hiç gerek yok..
ben uzun yıllardır bu sitedeyim..bugüne kadar sağolsunlar hiçbir sorumuzu yanıtsız bırakmamaya çalıştılar..anlattığım tatsız olaylardan sonra hiç mi hiç yanıt verilmemesine sizin getirebileeceğiniz yorumu merak ediyorum.."tesadüf" diyemezsiniz eminim.
Hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum..ben yine de umudumu kaybetmeden yeri geldikçe burada soru sormaya devam edeceğim...eminim ki ilgisini,bilgisini,emeğini ve YÜREĞİNİ bizlerle paylaşmaya arkadaşlar hala mevcuttur sitede..