• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Şifreli form açıldığında Excellin gizlenmesi için yardım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seyit
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar iyi akşamlar.Ekde gönderdiğim zipli örnekte bir türlü excelli gizliyemedim.yardımınızı bekliyorum.Saygılar

Merhabalar..
Bende exceli göstermedi, aynı zamanda yazmış olduğun kod doğru. Acaba senin ayarlardamı bir sorun var?
Kolay gelsin..

mith' Alıntı:
Merhabalar..
Bende exceli göstermedi, aynı zamanda yazmış olduğun kod doğru. Acaba senin ayarlardamı bir sorun var?
Kolay gelsin..

form açıldğında şifre gire şifre yazmadan tıklarsanız formu açıyor excell gözükmüyor. Ayarlamak istediğim şifre girdiğim zaman form açıldığında excell gizlensin

Merhabalar,
Tamam işte bende onu söylüyorum. Açılan 2. form da excel görünmüyor. taki 2. forumdaki labelın üstüne tıklayana kadar..
Kolay gelsin..

İyi akşamlar Sayın Mith
Sorunumu ifade edemedim herlalde.yeni gönderdiğim zipli örnepği incelersniz, göreceksinizki şifreyi girip tıkladığımda sadece userform açılsın istedim.İlgilerinize teşekkür ederim.Saygılar

Aşağıdaki gibi deneyin.

[vb:1:c7e73f6884]Private Sub CommandButton1_Click()
If TextBox1.Value = "1" Then
Unload Me
veri.Show
Else
MsgBox "Yanlış veya Eksik Şifre Girdiniz.Yada Şifreyi Hiç Bilmiyorsunuz,Tekrar Deneyiniz!", vbCritical, "Geçersiz Şifre"
TextBox1 = ""
TextBox1.SetFocus
End If
End Sub
[/vb:1:c7e73f6884]

Leventm çok teşekkürler.Sorunum giderildi.Bu form daki yardımlaşma ve iyi niyet bende alışkanlık yaptı.İyiki bu formu bulmuşum Formdaki tüm arkadaşlara saygılar.

Merhaba aradan bayağı zaman geçmiş ama dosyayı eklemek mümkün mü ?

Geri