Sİmge Durumunda KÜÇÜltme

Excel Vers. ve Dili
microsoft office professional plus 2010 TR
arkadaşlar paylaşıma açık bir dosyam vardı ikinci excel sayfasını açtığımda 1. sayfa simge durumunda küçülüyor. paylaşımdan kaynaklanıyor sandım paylaşımı kaldırdım düzelmedi sorun nerde acaba

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003, 2007, 2010 (TR)
Eğer dosyanızı minimize haldeyken kaydettiyseniz, açılırken de tam ekran değil minimize olarak ekrana gelir. Kontrol ediniz.

Excel Vers. ve Dili
Eğer dosyanızı minimize haldeyken kaydettiyseniz, açılırken de tam ekran değil minimize olarak ekrana gelir. Kontrol ediniz.
PROBLEM BU DEĞİL AMA
BEN BİR EXCEL SAYFASINDA ÇALIŞIRKEN YENİ BİR SAYFA AÇTIĞIMDA OLUYOR NE OLUYORSA.
AÇILAN YENİ SAYFA TAM EKRAN AÇILIYOR ESKİ SAYFA SİMGE DURUMUNA OTOMATİK OLARAK GEÇİYOR.
KISACASI SAYFA DEĞİŞTİRME İSTEDİĞİMDE MEVCUT SAYFAYI SİMGE DURUMUNDA KÜÇÜLTMEM GEREKİYOR. NORMALDE BAŞLAT MENÜSÜNÜN SOLUNDA SAYFA SAYFA GÖRÜLMESİ GEREKİYOR EN AZINDAN ÖYLEYDİ

Excel Vers. ve Dili
Kİm ÇÖzer Bu Problemİ

Problem Bu DeĞİl Ama
Ben Bİr Excel Sayfasinda ÇaliŞirken Yenİ Bİr Sayfa AÇtiĞimda Oluyor Ne Oluyorsa.
AÇilan Yenİ Sayfa Tam Ekran AÇiliyor Eskİ Sayfa Sİmge Durumuna Otomatİk Olarak GeÇİyor.
Kisacasi Sayfa DeĞİŞtİrme İstedİĞİmde Mevcut Sayfayi Sİmge Durumunda KÜÇÜltmem Gerekİyor. Normalde BaŞlat MenÜsÜnÜn Solunda Sayfa Sayfa GÖrÜlmesİ Gerekİyor En Azindan Öyleydİ