Merhaba;
Tablodaki düzenlemeler yine aynı (öncelikle şablon,sınav oluşturma ve hs sayfalarındaki çoğaltmaları yapın)
Ama dediğim gibi tablonun yoğunluğu artıyor.
Eki inceleyin.
İyi çalışmalar.
Konu üzerine çalıştım ama çözüme ulaşamayınca size yazmak istedim. Bu seferki konu User Form ile ilgili olacak...Ben tabloda hazırladığım sınavı bilgisayar üzerinden de yapma şansına sahip miyim acaba?
Aşağıda belirttiğim konuda örnek bir user form buldum ancak bunu kendime uyarlayamadım...Önce benim işime yarayabilecek olan user formun linkini vereyim :
ben şimdi tam olarak ne yapmak istediğimi anlatayım:User Form'da soru numarası - soru ve dört şık da olsun. Yukarıdaki linkte bulunan form aslında benim isteğimi karşılamakta ancak orada seçimi diğer kelimelerin cevaplarından seçiyor. Benim istediğim şıklar sorunun kendi şıkları olmalı...Cevap hakkı olarak 3 hak değil de tek hak vermesini tercih ederim...Bu form da olmayan ancak benim merak ettiğim bir konu var...Örneğin öğrenci 1nci soru için A şıkkını , 2nci Soru için C şıkkını ........ 40ncı Soru için D seçeneğini işaretlemiş olsun...Bunları arka tarafta bir tabloda işaretlenen şıkları saklayabilir mi?Bir de son olarak test sonunda doğru - yanlış sayılarını ve 100 üzerinden alınan notu verebilir mi?
Açıklamam uzun ancak eminim ki sizin gibi üstadlar için bunlar çok kısa zamanda halledilebilinecek konular...Şimdiden teşekkürler....
Not : Bu çalışmayı "all_per-SINAV OLUŞTURMA-4.zip" isimli dosya üzerinde yaparsanız çalışması daha sıkıntısız olur sanırım lakin son dosya biraz yoğun....
#18nci sırada bulunan all_per-SINAV OLUŞTURMA-4.zip dosyasında bulunan sınav hazırlama programı hali hazırda 4 şık üzerinden.(a-b-c-d)
Diğer tüm özellikleri aynı kalmak şartıyla sınavın 5 şıklı olma ihtimali var mı yani yapılabilir mi?
Merhaba;
Belirttiğiniz tablo üzerinde bazı değişiklikler yaparak birşeyler yapmaya çalıştım.
Önce word'e atma ve sayfa dizaynıyla ilgili makrolarınızı kaldırdım. Gerekli görürseniz tekrar yerleştirirsiniz.
Ayrıca 1998 soruya kadar randomize tasniflemeyi oluşturdum. (yani tüm grupların soru toplamı 1998'i geçemez)
Eki inceleyin ve test edin.
(keşke öss şu basit çalkalamayı kendi sisteminde uygulayabilseydi)
İyi çalışmalar.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.