suskunyurek
Altın Üye
- Excel Vers. ve Dili
-
windows 11 x64
office excel 2019
Türkçe
- Altın Üyelik Bitiş Tarihi
- 25-08-2028
İyi akşamlar, excel bilgim yetersiz olduğu için yapmayı başaramadığım bir düşüncem için yardımlarınız istiyorum. Sınıfımda öğrencilerin hepsinin 2şer hafta sınıf başkanı yada yardımcısı olarak çalımalarını istiyorum Burada amacım sorumluluk kazandırmak ve başkanlık/yardımcılık hazzı tattırmak. İlkokulda bu dayanılmaz bir duygu seçimde 26'da 26 aday çıkıyor
)))
Bu noktada istediğim ekteki dosyadada belirttiğim biri öğrenciler içinden rastgele bir başkan ve bir yardımcı seçecek bir makro yada fonksiyon. Seçilen öğrenci bir daha seçilmesin istiyorum ayrıca. Herkes seçildikten sonra sınıfta en iyi başkan ve yardımcısı seçip onlarla devam edeceğim. İlgilenecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler....
Bu noktada istediğim ekteki dosyadada belirttiğim biri öğrenciler içinden rastgele bir başkan ve bir yardımcı seçecek bir makro yada fonksiyon. Seçilen öğrenci bir daha seçilmesin istiyorum ayrıca. Herkes seçildikten sonra sınıfta en iyi başkan ve yardımcısı seçip onlarla devam edeceğim. İlgilenecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler....
Ekli dosyalar
-
10.4 KB Görüntüleme: 11