yardımin için çok tşkl uzmanamele ama misal ben yırmı kalem yazdım sipariş i aldım yazdırdım yazıcıdan sonra bir sipariş daha alacam ama bu 5 kalem eski fordaki halen duruyor olacak onları nasıl tekrar silecem
merhaba
örneğin A firması için sipariş formunu doldurduktan sonra, nebileyim, ya A firması için olan formu saklar boş bir form üzerinden devam edersiniz ya da A firması için girdiğiniz değerleri silerek B firması için yeni değer girersiniz.
silecekleriniz; firma adı, ürün cinsi ve ürün miktarı olacak. diğer yerlerde formül olduğundan oraları silmeyin.
Peki bu şipariş alırkan ürün bölümünde çıkar ürünleri mesela yağ su mercimek makarna ürünlerini yazdık toplam ürün çeşiti 200 kalem ben (Y) e baştığımda y ile başlıyan ürünleri göre bilme gibi bir özellik eklene bilirmi ?
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.