1 tane stok dosyam var
1 adette gelen sipariş ler
gelen sparişleri stok ile karşılaştırıp üretilmesi gereken ürün miktarını bulmam gerekiyor bunu nasıl sağlaya bilirim. stok ve sparişleri ekledim yardımcı olursanız sevinirim
hocam webden gelen sipariş dosyasını üzerinde işlem yapmadan sorgulamak istiyorum böylece zaman içinde dosyalara işlem yapmadan satece baskı.xlsx in olduğu klasör e siparişleri kopyalamam yeterli olacak onun için o şekilde olması avantajlı sizede zahmet veriorum biliorum ama yardım ederseniz çok makbul geçer
Hocam tşkr ederim gönderdiğin andan beri bakınıyorum ama bişianlayamadım
1 haftadır bununla uğraşıyorum sizi msn e ekledim ama kabul etseniz çok iyi olur
Hocam yardımınız için teşekkür ederim bir yanlış anlaşılma oldu sanırım yine ya ben sadece stok dururmu yetersiz olanları listede göstermek istiyordum ama burda bütün ürün kodları el ile girilmiş durumda stok dururmu yeterli olan ürünleri görmeden bunu yapma şansımız yokmu acaba
Belki vardır onu bilemem ama makro ile her şey olur.Bildiğim şey,formül neyi okuyacak ki sana bilgi versin.Formülü kod ile yönlendirmesek nasıl olacak...Bilgi karşımıza nasıl gelecek.Sonuçta kodların orada bulunması sizi niye rahatsız ediyor.
hocam yani normal bi durumda olsa tmm bu şekil olması yeterli olur ama bu benim için ders onun için diğer şeylerin gözkük memesi gerekiyor 1 haftada 300 sayfa kitap okudum nete nekadar metin aradım bilemiyorum ama bunu bir türlü yapamadım 1 haftadır
Hocam ben sizin dediğiniz şeyianladım sonuş doğru ama benim sadece sipariş gelen ürünleri listelemem gerekmekte şuan onun için bir işlem yapıyorum. illere göre sipariş dosyasından ürün kodunu çekip bu ürün kodu ile diğer sorgulamaları devam ettiere bilirim sanırım ama bu durumda stok durumu yeterli olan ürünün gözükmesini nasıl engelleye bilirim 2 cisi aynı ürünün 2. kez ürün kodunun bu sayfaya eklenmesini nasıl önleye bilirimek te dosyaları 2003 e göre ayarladım
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.