sıra nosu ve birebir kopya

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
Öncelikle sayın forum yöneticilerinden özür diliyorum. sorduğum soruda değişiklik yaparken yanlışlıkla konusu kapattığım için değişiklik yapamadım, bu sebepden dolayı tekrar yeni bir konu açmak zorunda kaldım.
Değerli arkadaşlar problemim; bir klasörüm mevcut klasör içerisinde veri girişi yapılan excel çalışma kitapları mevcut birde sorgulama yaptığım çalışma kitabı var;
1- sorgulama yaptığım ekrana veriler gelirken A sutunundaki sıra no veri girişi yapılan yerdeki verinin sıra nosunu veriyor ancak benim isteğim sorgu ekranına kaç tane veri geliyorsa onları saymasını istiyorum
2- Ayrıca veri girişi yapılan sayfada il isimlerinin bazılarında köprüler mevcut, sorgu ekranından sorgulama yaptığımda veri girişindeki bilgilerin birebir aynısını vermesini yani köprülerinde aktarılmasını istiyorum
Tüm ilgili arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ediyorum.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
Arkadaşlar yukarıda ekte bulunan dosyadaki kodları nasıl revize edilmesi gerekiyor? Lütfen

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
excel 2003
Değerli forum yöneticileri ve Uzman arkadaşlar kendi adıma çalışmalarımda forumun çok büyük yararını gördüm.
Excel konusunda bilgim olmadığı için forum içerisindeki bilgileri şirketimdeki çalışmalarıma uyarlayarak zamandan çok büyük tasarruf sağlamaktayım. Exceli açıp çalışmaya başladığım heran forumun çalışmalarıma katkılarından dolayı bu imkanları sağlayan herkezi hayırla yaad etmekteyim.
Forumdaki arkadaşların katkılarıyla oluşturduğum yukarıdaki dosyamdaki excel kitabındaki VBA daki kodlarda revize yapmam gerekmektedir. ancak bunu kendim yapamadığım için siz değerli arkadaşlarımdan yardım talep etmekteyim.
Fakat kimseden herhangi bir cevap alamadım. Cevapların gönüllülük esasına göre olduğunu biliyorum ama foruma yapılan saldırıdan sonra sorduğum hiçbir soruya olumlu yada olumsuz cevap alamayınca acaba benim herhangi bir yanlışım mı? oldu diye düşüncelere kapıldım. (SayınModalı bey özel bir soruma dönüş yapmıştı. kendisine tekrar tekrar teşekkür ediyorum.) Varsa böyle bir durum herkezden ayrı ayrı özür dilerim.

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
Arkadaşlar konu hakkında fikri olan yok mu?