sıralama hatası

Excel Vers. ve Dili
office 2007 tr
arkadaşlar ekteki dosyada oluşturduğum formüllerde tarihe yada ada göre sıralama yaptığımda indüs formülü değişiyor ben işin içinde çıkamadım
yardımlarınızı bekliyorum

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
office 2007 tr
bu linkleri inceledim benim sorunum orda değil excel kendi menüsünde sırala ve filitrele butonu varya Adan Zye sırala büyükten küçüye eskiden yeniye sıralada diye sutunda bulunan değerlere göre kendi çıkıyor ordan yapınca hata veriyor

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
bu linkleri inceledim benim sorunum orda değil excel kendi menüsünde sırala ve filitrele butonu varya Adan Zye sırala büyükten küçüye eskiden yeniye sıralada diye sutunda bulunan değerlere göre kendi çıkıyor ordan yapınca hata veriyor
Bu yüzden linki vermiştim zaten, formül ile yapacaksanız bu şekilde yapmanız gerekir. Linki incelerseniz dosyanıza kolaylıkla uyarlayabilirsiniz. Sıralama işlemleri detaylı olarak anlatılmıştır..

.

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Sayın myerer38,

Aynı konuyla ilgili birden fazla mesaj yazmamanızı rica ederim..

Eki inceleyiniz. Sayfa çalışması fonksiyonlarla Sayfa11 çalışması makro ile yapılmıştır..

.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
office 2007 tr
evet sorunum çöüldü çok teşekkuer ederim ellerinize sağlık
indis formulunu kaldırıp düseyara ile yapınca bozulma olmadı