Sıralama olmuyor

Excel Vers. ve Dili
2007
Arkadaşlar gönderdiğim çalışmada isime göre sıralama yapılacak ama olmuyor soldaki listede isimlere göre sıralama ve aldığı görev ayıları yer almakta ve ay sonuna kadar bu tek tek yazılır ve toplanır tek istediğim bana en fazla görev kim almış göstersin.yardımlarınız için teşekkür derim

iyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2007
üstad senin verdiğin örneğin içinde FONK-SAYIYA GÖRE sekmesindeki tabloyu kullandım ama olmadı sıralama fonksiyonu uygulamaları vb bir çok şeyi inceledim ama hatayı nerde yaptığımı bulamadım sizden yardım istedim ki hatayı nerde yaptığımı görmek için.

bu açtığım konuyu 42 kişi izlemiş 1 kişi yorum yazmış bu excel bilen bu kadar azmı yawwww

Son düzenleme:

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Merhaba,

Eğer bir konuda cevap alamıyorsanız önce sorunuzu gözden geçirmenizi tavsiye ederim. Sorunuz net değil. En fazla görev alanları mı istiyorsunuz harf sırasımı. N ve O sütununa olmasını istediğiniz değerlerden 5-6 tanesini manuel yazarak tablo üzerinde detaylı açıklama yapıp dosyanızı tekrar ekleyiniz.
.

Excel Vers. ve Dili
2007
peki daha detaylı anlatayım, paylaştığım excel'de bir liste var o listede 1 ay boyunca kaç defa maça çıkmışız yazılıyor otomatik toplanıyor. yan tarafına bir tablo daha açtım ordada ay içerisinde en çok maça çıkanların listesi olacak en çok maçı alan en üste olacak 20 kişilik top20 listesi gibi bir şey :D ben o tabloda en çok maç alanın kaç maç aldığını ve ismini görecem hepsi bu :D

yardımlarnız için teşekkür ederim

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Eki inceleyin.

.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2007
Ömer arkadaşım sana çok teşekkür edrim yardımlamrın için nerde hata yaptığımıda sayende anladım aslında bana bir konuda daha yardım edebilirmisin ben öyle bir bir sistem yapacağım ki tarihsel depolama yapsın istediğim aslında basit bir şey değil kitapları araştırıyorum ama pek yol katetmiş sayılmam en iyisi ben tabloyu sizinle paylaşayım orda anlatayım

yardımınız için çok teşekkür ederim iyi çalışmalar

Excel Vers. ve Dili
2007
kitaplarda araştırıyorum ama bununla ilgili pek kaynak bulamadım bulduğum kaynaklar VB anlatıyor.

DURUM exceliçinde yazdım 5Hafta yazan sheet'in içinde her şey yazıyor

yardımınız için çok teşekkür ederim

Ekli dosyalar