Sıralama ve Hata

Excel Vers. ve Dili
excel 365 Türkçe
Merhabalar,
Excell'de bir işlem yapıyorum. Birim Değer x Kullanılan Ünite = Kulanılma Değer. Kümülatif Toplamsa, Bir önceki satır + yanındaki sütun (örneğin E2+D3) Kümülatif yüzdeyse Son sayı 100% alıncak şekilde sayıların bölünmesi. Sınıf kısmı da eğer ile yazılan fonksiyon EĞER(F2<=80;"A";EĞER(F2<=95;"B";EĞER(F2<=100;"C";"X")))

Sorunum şu. Ben Kullanılma Değerine göre küçükten büyüğe sırala dediğimde Kümülatif Toplam-Kümülatif ve Sınıf'ın değerlerinde #DEĞER! diye bir şey döndürüyor. Tüm satırlarda. Bu sorunu nasıl çözerim?

muratboz06

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Office365 TR
Sıralama yapmadan önce E,F,G sütunlarındaki hücreleri seçiniz, kopyalayın, yapıştır sekmesinden verileri seçerek yapıştırın. Daha sonra sıralamayı yapınız.

Excel Vers. ve Dili
excel 365 Türkçe
Sıralama yapmadan önce E,F,G sütunlarındaki hücreleri seçiniz, kopyalayın, yapıştır sekmesinden verileri seçerek yapıştırın. Daha sonra sıralamayı yapınız.
yapıştır sekmesi yok. dosyayı atsam yardımcı olabilir misiniz? Eksik yazdığım bir durum da var. Birim Değeri ve Kullanılan Ünite'de bir değişiklik yaptığımda'da sıralama ona göre şekillenmeli

muratboz06

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Office365 TR
Aşağadaki ekran görüntüsünde E,F,G Sütununda verilerin olduğu hücreleri seçtikten sonra kopyalayınız daha sonra kırmızı kutucuk içine aldığım yere tıklayınız.

Excel Vers. ve Dili
excel 365 Türkçe
Bakın durum şu. sıralamayı yapıyor. ben b ya da c de değişiklik yaptığımda, satırlar arasında yukarı ya da aşağı çıkıp inmesini istiyorum