Sıraya göre görev resimlerinin eklenmesi

Excel Vers. ve Dili
excel 2010
İyi günler,
Benimde resim ekleme ile ilgili bir problemin var. Sitedeki resim ekleme ile ilgili başlıklara baktım fakat benim istediğim şekilde bir örnek göremedim. Bu nedenle acaba bana yardımcı olabilir misiniz?
Ekte gönderdiğim sinav.rar dosyası içinde, Sınav.xls adlı bir dosyam var bu dosyada, ADAY_LİSTE_ ALBUM sayfasındaki verileri formül ile ALBÜM sayfasına aktarıyoruz. Albüm sayfasındaki bilgileri kopyala yapıştır yöntemi ile tüm adaylar için çoğaltıyoruz. Ayrıca, bu adayların resimleri olan bir aday_resimleri adlı klasör var, bu klasörün içindeki resimleri örnekte olduğu gibi sinav.xls dosyasına aktarmak istiyorum. (sayı bazen 500 bazen de 1000 olabiliyor.)Bu nedenle tek tek yapmak çok zaman alıyor. Bu işlemi hızlı bir şekilde nasıl yapabiliriz. ADAY_LİSTE_ALBUM sayfasındaki A sütunundaki sıraya görev resimleri eklemesi işlemini yapmak mümkün müdür?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler…

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
excel 2010
bir cevap verebilecek misiniz acaba benim soruma?

muygun

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel-2003 Türkçe
Merhaba Syn. ekin65;
Sınavlara daha 2 hafta var. Bir saatten biraz fazla sabrederseniz çözümüde mutlaka alırsınız.
Çözüm için;
Öncelikle C diskinin altına "sınav_2011" isimli bir klasör açın.
kişiadı.jpg uzantılı tüm resimlerinizi bu klasöre yerleştirin.
Bu excel dosyasınıda ister klasörde ister masaüstünde çalıştırın.
Tablo ile ilgili gerekli açıklamalar ilk sayfada.
İyi çalışmalar.

Not: Kodlar alıntıdır.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
excel 2010
ilginize çok teşekkür ederim. eklediğiniz dosyayı inceleyeceğim. sizin sayfanız sayesinde çok şey öğrendim.

Excel Vers. ve Dili
excel 2010
muygun üstad,

çok güzel bir çalışma olmuş, inanın çalışmalarınız büyük bir hayranlık içerisinde takip ediyorum. ne kadar övgü söylesem yine de az olur. çok sağolun iyi ki varsınız. tekrar çok teşekkür ediyorum.