TURKOLOG
Altın Üye
- Excel Vers. ve Dili
- 2016 64 TR
- Altın Üyelik Bitiş Tarihi
- 29-10-2026
Herkese Merhaba
Aşağıdaki kodla turkiye.gov.tr kullanıcı adı ve şifresi otomotik dolup sayfa açılıyor
Ben bu kodları kullanarak istediğim adreste kullanıcı adı ve şifresini girerek giriş yapacak tuşabasarak siteye girmesini istiyorum üstte biraz denedim ama olmadı
Yarımcı olabilecek arkadaş varsa çok sevinirim
Aşağıdaki kodla turkiye.gov.tr kullanıcı adı ve şifresi otomotik dolup sayfa açılıyor
Kod:
Private Sub Net_Click()
On Error Resume Next
Dim i As Long
Dim IE As Object
Set IE = CreateObject("InternetExplorer.Application")
IE.Visible = True
IE.Navigate "http://callnet/Themes/Cal12/Pages/giris"
Do While IE.readyState = 4: DoEvents: Loop 'Do While
Do Until IE.readyState = 4: DoEvents: Loop 'Do Until
IE.Document.getElementById("login-username").Value = "Kullanıcıadı" 'Worksheets("KONTROL").Range("N1").Value
IE.Document.getElementById("login-password").Value = "Şifre" 'Worksheets("KONTROL").Range("N2").Value
Set Button = IE.Document.getElementsByClassName("submitButton")
For Each btn In Button
btn.Click
Exit For
Next
Do While IE.readyState = 4: DoEvents: Loop 'Do While
Do Until IE.readyState = 4: DoEvents: Loop 'Do Until
End Sub
Yarımcı olabilecek arkadaş varsa çok sevinirim
Kod:
</a>
</div>
<div class="form" id="login-form">
<div class="form-group">
<label for="login_username">Sicil Numarası</label>
<input type="number" min="1" max="999999" class="form-control" id="login-username" placeholder="Sicil Numaranızı giriniz..." data-nextcontrol="login-password" title="Bu alana sicil numaranızı giriniz. Sicil numarası rakam olmalıdır..." />
</div>
<div class="form-group">
<label for="login_password">Şifre</label>
<input type="password" class="form-control" id="login-password" placeholder="Şifrenizi giriniz..." data-nextcontrol="login-btn" title="Bu alana şifrenizi giriniz..." />
</div>
<div class="form-group">
<button type="button" id="login-btn" class="btn btn-primary btn-block">Giriş <i class="fa fa-play-circle"></i></button>
</div>
</div>