siyasi partilerin kulanabılecegı bır uye takıp programı arıyorum...!

Excel Vers. ve Dili
2007
evet arkadaslar aranıza yenı katılan bırı olarak umuyorumkı dogru yere ve dogru sekılde konuyu acıyorumdur

sımdı aradıgım seyı anlatıyım belkı aranızdan bana yardımcı olabılecek bırırlerı belkı olur
ben bızızm sıyası parının bodrumdakı ılce teskıletı ıcıcn ıcıcnde hıerarşı lı bır raporlama modulununde oldugu uye kayıt aıdaat takıp ayrıca uyeler arasında gruplaama yapabılme bu gruplara smtp ıle maıl atabılme kabılıyetıne sahıp bır sey arıyorum bu konuda bana yardımcı olabılecek bırırlerı varmıdır acaba

Necdet

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Ofis 365 Türkçe
Konu tarafımdan "Diğer Excel Soruları" bölümüne taşınmıştır.

Excel Vers. ve Dili
2007
tesekur edıyorum arkadaslar hepınıze sanırırm konuya wakıf olan yok yınede herkese tesekurler

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Merhaba,

Sorunuzu görmeden bunu anlamak güç olur. Eğer hazır program arıyorsanız bu şekilde cevap alamazsınız. Örnek bir şablon hazırlayıp tablonuzla ilgili nerelerde eksik varsa onları açıklayarak sorarsanız konu hakkında bilgisi olanlar elinden geleni yapmaya çalışacaktır..

.

Excel Vers. ve Dili
2007
tesekur edıyorum sıze ılgınızden doleyı ama ben basıt bıse aradım hazır bır program ama format farklıymıs ben cok bılgılı dgılım o nedenle ozur dılıyorum yardımlarınız ve cevabınız ıcın tesekur ederım