- Excel Vers. ve Dili
-
Excel 2019 Türkçe (Ev)
Excel 2013 Türkçe (Okul)
Öncelikle herkese iyi akşamlar.Malum İnternet üzerinden kayıtlar yapılıyor .İlçemizden de okulların sokak ve kayıt bölgesi veritabanını olşturmaya çalışıyoruz.Önemli bir kısmını halletim .ANcak basit iki uzerformdan oluşan uygulamada sokak ve okula göre verileri listboxa aktarmada sorun yaşıyorum.
Bunlar;
1-Bir okul ait birden fazla veri girşii var doğal olarak listboxta bir okulun birden fazla grülmesini istemiyorum sadece o okulu listelediğimde okula ait sokakların gelmesini istiyorum
2-Aynı şeyi mahalle kriteri içinde istiyorum .Mahalleyi seçtiğimde o kritere göre kayıt alan okulların adının gelmesini istiyorum.(listboxa birde bunu boş bri çalışma sayfasını yazdırabilrisek ala olur.)
Yardımcı olacak arkadaşlara herkese şimdiden teşekkürler. Kolay gelsin...
Bunlar;
1-Bir okul ait birden fazla veri girşii var doğal olarak listboxta bir okulun birden fazla grülmesini istemiyorum sadece o okulu listelediğimde okula ait sokakların gelmesini istiyorum
2-Aynı şeyi mahalle kriteri içinde istiyorum .Mahalleyi seçtiğimde o kritere göre kayıt alan okulların adının gelmesini istiyorum.(listboxa birde bunu boş bri çalışma sayfasını yazdırabilrisek ala olur.)
Yardımcı olacak arkadaşlara herkese şimdiden teşekkürler. Kolay gelsin...