Stok takibi için hazırladığım tabloda,ürünlerin son kullanma tarihlerini takip etmek istiyorum. Aynı üründen farklı sayılarda farklı miadlı ürünlerin girişlerini ve çıkışlarını yapmak istiyorum.
Merhaba,
Sayın chemx, forumumuza hoşgeldiniz.
Sorunuzu örnek dosya ile desteklerseniz yanıt almanız daha kolay olur. Olayı şöyle düşünelim; Sorunuzu yanıtlamak isteyen bir arkadaşımız, önce dosyayı hazırlayacak, UserFormu oluşturacak ComboBox v.s. ekleyecek, kodları yazıp deneyecek ve size gönderecek. Birçok arkadaşımızın buna zamanı olmayabilir.
Halbu ki, siz çalışmanızı hazırlayıp takıldığınız yeri sormak için buraya eklerseniz eminim ki çok kısa sürede yanıt alırsınız.
Genellikle bu tür sorulara yanıt verilmez. Ancak siz yeni olduğunuz için bu açıklamayı yaptım.
Unutmayın ki burası gönüllülerden oluşan bir yardımlaşma ortamı. Yoksa sizin yerinize bir projeyi sıfırdan başlayarak niye yapalım.
Hoşça kalın.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.