[Dosyayı indirmeme gerek kalmadan sorunuz hakkında kısa bilgi vermeniz, faydalı olacaktır..Konu birisinin ilgisini çekerse, ilgilenebilir...]
aslında 2 soru var.
1. soru: Data sayfasında veriler var. veriler alt alta tarihleriyle birlikte yazılıyor.summary yazan sayfada özet tablo. benim sorunum örneğin volkan gönenç ismi için data sayfasındaki (summary sayfasındaki c1 ve c2 ye girilen tarihler arası için) volkan gönenç için ilgili tarihler arasında pasifik tüketim ürünleri satış 3 çeşit tedarikçi adı var. bunu diğer isimler için taih değiştikçe rakamda değişecek. bir formül yazmak istiyorum.
2. soru ise summary sayfasındaki j6 hücresinde yazan volkan gönenç ismine tıklayınca,data sayfasına geçip. sadece ilgili tarihler arasında volkan gönenç ile ilgili olan sutunları gösterecek.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.