ARKADAŞLAR BU KONUYU ÖNCEDEN AÇMIŞTIM SAYIN:RAFET'in şuhakkım;186961' Alıntı:Excelde Veriyi internete yedeklemek için sayın veysel emre excel yapılmış ftp programı vermişti ama eksikler vardı
bi baksanız bu programı yaptoğım bi programın içine internete veri göndermek ve veri almak için koyacağim. Ama Bi KAç Sorunum Var BU sorunları Dosyayının İçinde Belirttim
***Dosyayı Açmadan Aşagıda olan msinet.ocx referansını bilgisayarınızın visual basic referanslarına ekleyin
****YARDIM EDECEK ARKADAŞLARA BİDE ÖRNEK PROGRAM VAR ODA AŞAĞIDA ÖRNEK PROGRAM.RARDA ONU KURUN PROGRAMIN ADI PROGAGMATİK MAGİC BELKİ BAZILARINIZ BİLİYODUR ORADAN PROGRAMI AÇIN ŞİFRE SORAR BİŞEY YAZMADAN TAMAM DEYİN YEDEKLEME YAZAN YERE BASIN ORADA NETE GÖNDER NETTEN ALDIYE KISIMLAR VAR .DOSYANIN ADNI YAZIP NETE GÖNDERE BASTIĞINDA PROGRAMIN VERİTABANINI İNTERNETE GÖNDERİYO VE YİNE AYNI ADI NETTEN AL DİYİNCE DE GÖNDERDİĞİN DOSYA GERİ OLIYO
BENDE PROGRAMIMDA BÖYLE Bİ KISIM OLMASINI İSTİYORUM
sİE ÖRNEK BİDE HOST HESABU AÇTIM BUNU KULLANABİLİRSİNİZ
HTTP addresses: http://exceldeneme.somee.com
http://www.exceldeneme.somee.com
FTP addresses: ftp://exceldeneme.somee.com/exceldeneme.somee.com
ftp://www.exceldeneme.somee.com/exceldeneme.somee.com
FTP site's root folder: \exceldeneme
FTP user name: excel
FTP password: 012345678
Excele SQL den veri cekiyorum. Bilgileri cekerken buro da iken ağdan buroda değilken internetten cekiyorum.
Yapmak istediim bağlantı sınaması . İki IP var. Birini kullanarak BAĞLANTI yapamıyorsa diğerini kullanmak.
Soru : VB de SQL sınama kodu nasıl ve nasıl kullanabilirim.
Teşekkürler.
konusunu gördükten sonra BÖYLE BİŞEYİ SQL DAN YAPILABİLİRMİ diye sormak istedim ****YARDIM EDECEK ARKADAŞLARA BİDE ÖRNEK PROGRAM VAR ODA AŞAĞIDA ÖRNEK PROGRAM.RARDA ONU KURUN PROGRAMIN ADI PROGAGMATİK MAGİC BELKİ BAZILARINIZ BİLİYODUR ORADAN PROGRAMI AÇIN ŞİFRE SORAR BİŞEY YAZMADAN TAMAM DEYİN YEDEKLEME YAZAN YERE BASIN ORADA NETE GÖNDER NETTEN ALDIYE KISIMLAR VAR .DOSYANIN ADNI YAZIP NETE GÖNDERE BASTIĞINDA PROGRAMIN VERİTABANINI İNTERNETE GÖNDERİYO VE YİNE AYNI ADI NETTEN AL DİYİNCE DE GÖNDERDİĞİN DOSYA GERİ OLIYO
Son düzenleme: