stok cıkışları

İ

İhsan Tank

Misafir
selam arkadaşlar benim çalışma sayfamda istediğim şey üç farklı toplam sayfası mevcut 1. stok giriş ( aldığımız ) , 2. çıkış stok ( sattığımız ) , 3. ise kalandır. ben bu çalışma sayfasında istediğim 1. sayfada olan bilgileri 2. sayfadaki aynı bilgilerden çıkartıp 3. sayfaya yazdırmak istiyorum yardımlarınızı bekliyorum ( GÜNCELLEŞTİRMELERİ ES GEÇEBİLRİSİNİZ )

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

halit3

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
2003 excell türkçe
ve
2007 excell türkçe
öncelikle dosyanın boyutu çok büyük stok giriş sayfası var diyorsun sayfaların adları aşağıda

STOK
ÇIKIŞSTOK
STOKÇIKIŞ
KALAN
İRS.STOK

böyle sayfa yok ( GÜNCELLEŞTİRMELERİ ES GEÇEBİLRİSİNİZ ) diyorsunuz es geçsek de geçmesekte dosyanda hiç bir veri yok hangi veri hangi sayfaya aktarılacak bunu biz nerden bilelim

sayfalarda yazan şunlar
A sutün "ÖRNEK"
B sutün 0
C sutün 0
D sutün "ÖRNEK"
E sutün 0

bu verlerin hepsi aynı

örnek dosyanda 10-15 satırlık hayali veriler olsun birde yapılmak istenen neyse onuda örnek dosyanda manuel olarak yap ki bizlerde ne yapacağımızı bilelim

İ

İhsan Tank

Misafir
Hocam özür dilerim. Eksik bilgi vermişim. Umarım bu sefer istediğimi anlatabilmişimdir. İlk mesajı güncelledim

Son düzenleme:

halit3

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
2003 excell türkçe
ve
2007 excell türkçe
ekli dosyaya bir bakınız küçük boyutta oluşturdum bunu kendinize uyarlıya bilirsiniz.

Ekli dosyalar

İ

İhsan Tank

Misafir
Hocam ellerine sağlık tam istediğim gibi olmuş. Başta sizin ve diğer uzman arkadaşlara teşekkür ederim.